- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Evva ,sen rahat takılıyorsunuz,sizin gibi olaydım keşke Size yaradıKendin ettin bak işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evva ,sen rahat takılıyorsunuz,sizin gibi olaydım keşke Size yaradıKendin ettin bak işte
Tatlı yapıyoruz tarif vereyim miKorksun benden ekip! Bir dahaki yarışmaya tiyolarım da tamam.
Oyuna da talibim şimdiden
Rahat mi takılıyorlar bence bi 1. Bi 2.olup durmaktan hiç rahar değillerdirEvva ,sen rahat takılıyorsunuz,sizin gibi olaydım keşke Size yaradı
Evvos zaten tatlıyı beklıyor bunu hıc onemsemedı sagolsun bende bunda keske fasulye olsam dıye dua etmekten baska bısey yapmadımEvva ,sen rahat takılıyorsunuz,sizin gibi olaydım keşke Size yaradı
O ,1 yıldır gelmiyor bir şeyden haberi yokRahat mi takılıyorlar bence bi 1. Bi 2.olup durmaktan hiç rahar değillerdir
Neyse ben bomba gibi geliyorum zaten3 oy hakkı olacak yaAma deneme
AynenNeyse ben bomba gibi geliyorum zaten
Tamam sen katıl oyum sanaKorksun benden ekip! Bir dahaki yarışmaya tiyolarım da tamam.
Oyuna da talibim şimdiden
Yaaa ne tatlısı o yaaaaaEvvos zaten tatlıyı beklıyor bunu hıc onemsemedı sagolsun bende bunda keske fasulye olsam dıye dua etmekten baska bısey yapmadım
Şu evvoş ne karistiriyo bi öğreneydik nevoş yaa
Bende bilmiyorum ama guzel yapar o bundan eminimYaaa ne tatlısı o yaaaaa
Sen biliyon el açması mi yapiyo yaaBende bilmiyorum ama guzel yapar o bundan eminim
Dün evvoş tahmin etti panna mı diye yok didimmmYaaa ne tatlısı o yaaaaa
Elinden alayım tarifiniŞu evvoş ne karistiriyo bi öğreneydik nevoş yaa
Çok güzel değişik bir tatlı yapacak bence. evvoşta.Bende bilmiyorum ama guzel yapar o bundan eminim
Pastacılık eğitimi aldığını biliyor musunuzYaaa ne tatlısı o yaaaaa
Kesin iddialı gümbür gümbürr geliyır pusuda bekliyor resmenElinden alayım tarifini
Cidden miiiPastacılık eğitimi aldığını biliyor musunuz
Al sakla NevoşElinden alayım tarifini