Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi Inş yapmana belki gerek kalmaz mervişim despacyo ınş yapılmazBulursan bana muhakkal soyle ben daha tatlıya baslamadım bile inşallah bunda fasulye olurumda Amin
Nevoş 70 olcam galiba2 ye düşürdük en azından
Başkasına veririmHadi Inş yapmana belki gerek kalmaz mervişim despacyo ınş yapılmaz
Hadi inşaallahNevoş 70 olcam galiba
Ohhh mis gibi valla hemde sağlıklıaneemm, bunlar sahur tarifleriymiş, yarışmaya ben de katılsaydım. İşte benim şahaser
Eki Görüntüle 2830320
Başkasına veririm
Asıl soru yemeklere ne oluyor? Tadım yapma şansımız da doğuyor mu? Olmuyorsa kim yiyor bunları?Kazen 6 hafta bittikten sonra oy verenlerin arasından seçecek:)
Kriterleri o seçiyor:)Ama 1.lerin oyları arasından seçtiği olabiliyor.
Di mi ama? Omlet tarifiyle kapışırdı bence deOhhh mis gibi valla hemde sağlıklı
Vallahi ben yemiyorumAsıl soru yemeklere ne oluyor? Tadım yapma şansımız da doğuyor mu? Olmuyorsa kim yiyor bunları?
Ben bu topikten nasıl çıkıcam?
Herkes oturup yaptığını yiyo en son ben ekmek baniyordumAsıl soru yemeklere ne oluyor? Tadım yapma şansımız da doğuyor mu? Olmuyorsa kim yiyor bunları?
Ben bu topikten nasıl çıkıcam?
Salatalıklara labne sürseydin kabul ederdimaneemm, bunlar sahur tarifleriymiş, yarışmaya ben de katılsaydım. İşte benim şahaser
Eki Görüntüle 2830320
Nevoş 20 yi geçme artıkSalatalıklara labne sürseydin kabul ederdim
Ceviz var nasılsa peyniride şekilli keseydin rakip bulamazdıDi mi ama? Omlet tarifiyle kapışırdı bence de
Kendin ettin bak işteBi daha da 2.bildirim dersem noliyim
3 oy hakkı olacak yaAma denemeNevoş 20 yi geçme artık
Ben diyecektim neyse dedimBi daha da 2.bildirim dersem noliyim
Korksun benden ekip! Bir dahaki yarışmaya tiyolarım da tamam.Ceviz var nasılsa peyniride şekilli keseydin rakip bulamazdı