- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Evvosun cok işi var tatlısını yapıyoorEvva evvoş yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evvosun cok işi var tatlısını yapıyoorEvva evvoş yok
Ahretlik gel gitme akşamada tatlı yiyexez dahaKarnım çok acıktı, hepsi çok güzel gözüküyor ve çoook fenasınız
Elleriniz dert görmesin, açlıktan yerlere yapışacak hale gelmişken gözümün önünde dans eden hamur işlerinin arasından seçim yapıp oy vermek eziyetini bana reva gören emeklerinize sağlık
Daha fazla duramam gidiyorum
Geldim ama pizzaseveeler nerde göremiyorumOriana mervisim şimdi geldi
Yukleyebildin mi abla tarifiniiAhretlik gel gitme akşamada tatlı yiyexez daha
Hadi yaaaaa ,kız nereldeyse birinci olup fasulye olacak yapmasaydı keşkeEvvosun cok işi var tatlısını yapıyoor
Menemenciler burdaGeldim ama pizzaseveeler nerde göremiyorum
Tatlıda cok iddalı ama yapar o tatlıları sevıyor sosyalimHadi yaaaaa ,kız nereldeyse birinci olup fasulye olacak yapmasaydı keşke
Ekmek banmaya geldilerse iftara daha varMenemenciler burda
5 aylık ablaBöyle büyüyorla işte kaç yaşında ufak
Umarım hem yerim hem gülerim herhalde kesin kendimeayrıca bibledim temizlerken
Baklava mı yoksaTatlıda cok iddalı ama yapar o tatlıları sevıyor sosyalim
60 dedim 70 olacak galiba mervişim yaaaEkmek banmaya geldilerse iftara daha var
Bilmiyorum baklava kimdeyse cıkaın ortayaaBaklava mı yoksa
Hadi inşallah60 dedim 70 olacak galiba mervişim yaaa
Ajan gibi gözlüyorum ama çözemedim mervişimBilmiyorum baklava kimdeyse cıkaın ortayaa
170-170Hadi inşallah
Kazen 6 hafta bittikten sonra oy verenlerin arasından seçecek:)Pro üye nasıl oluyor bnm oy verdıklerım nerdeyse 1.oluyor hep hem oy ver pro olma sansı yakala dedıgı ıcın merak ettim
Bulursan bana muhakkal soyle ben daha tatlıya baslamadım bile inşallah bunda fasulye olurumda AminAjan gibi gözlüyorum ama çözemedim mervişim
Daha ufakmış annesi kokla benim yerime onu5 aylık abla