- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Aklında yoksa bile bak fikir olduEvet çok mantıklı ben direk arasına düşündüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklında yoksa bile bak fikir olduEvet çok mantıklı ben direk arasına düşündüm
Sen oturYok artık ciddi ciddi labneli künefe
Mutlaka guzel yapmıştır. Pınar labne sihirli peynir. Yakışmıştir. Orijinal tarifi yapmiyoruz orijinaline saygımız sonsuz.Yapmışlar bakalım nasıl gelecek tarif
Ya dün 2.5 tepsi el açması börek yapmışım hiç dokunma bana nevoş el açması kırmızı çizgim artıkSen otur
Evet eminim güzeldir ben kafamda oturtamadığım için yabancılık çektim. Merakla bekliyorum tarifiMutlaka guzel yapmıştır. Pınar labne sihirli peynir. Yakışmıştir. Orijinal tarifi yapmiyoruz orijinaline saygımız sonsuz.
Bundan sonra hep olmalıYa dün 2.5 tepsi el açması börek yapmışım hiç dokunma bana nevoş el açması kırmızı çizgim artık
Biz çok yaptık ve cidden yakışıyorEvet eminim güzeldir ben kafamda oturtamadığım için yabancılık çektim. Merakla bekliyorum tarifi
Ben yapmadım bu arada. Kim yaptıysa eline sağlık.Evet eminim güzeldir ben kafamda oturtamadığım için yabancılık çektim. Merakla bekliyorum tarifi
Çok zor oldu son üçüncüyü elemek.Kız kullanırken gider biri onun
Boşver ananı babanı kurtar sen yineÇok zor oldu son üçüncüyü elemek.
Ev sallansa ilk kimi kurtarırsın sorusuna, anamı babamı seçmiş, kocayı geride bırkamış gibi hissediyorum
Etiketlemeyin beni şu yarışmalara ya...benden geriye kalan hep bir açlık bir de pişmanlık
Son msjıma bakarmısınızburdakiBiz çok yaptık ve cidden yakışıyor
Birinci olan tarife oy verenler arasından seçiliyor yoneticiler tarafından diye biliyorum benSon msjıma bakarmısınızburdaki
Çok tatlısın ❤Karnım çok acıktı, hepsi çok güzel gözüküyor ve çoook fenasınız
Elleriniz dert görmesin, açlıktan yerlere yapışacak hale gelmişken gözümün önünde dans eden hamur işlerinin arasından seçim yapıp oy vermek eziyetini bana reva gören emeklerinize sağlık
Daha fazla duramam gidiyorum
Teşekkür ederim oyunuz icinKarnım çok acıktı, hepsi çok güzel gözüküyor ve çoook fenasınız
Elleriniz dert görmesin, açlıktan yerlere yapışacak hale gelmişken gözümün önünde dans eden hamur işlerinin arasından seçim yapıp oy vermek eziyetini bana reva gören emeklerinize sağlık
Yaaa inanmıyorum bana oy vermiş ablam yaaaa acayip mutlu oldum ❤ çok teşekkür ederim ❤❤Karnım çok acıktı, hepsi çok güzel gözüküyor ve çoook fenasınız