- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
Zaman ne gösterir bilmiyorum ki canım bakalımNormal olmayan bir durum için, nişanlı iken çabalama bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaman ne gösterir bilmiyorum ki canım bakalımNormal olmayan bir durum için, nişanlı iken çabalama bence.
Bende yaparım canım, ama anca haftasonuYaso du et 1.ci olayim sana 1yuvarlak tepsi yapicam yollucam
Böyle büyüyorla işte kaç yaşında ufakSorma abla ya bu bir hafta çok sıkıntısı var
Umarım hem yerim hem gülerim herhalde kesin kendimeayrıca bibledim temizlerkenAkşama yerken unutursun ınş çiçem
Ama benim ispanagim varBende yaparım canım, ama anca haftasonu
Pazara çıkmam lazım ıspanak için
Kırdılar vallah oysa ne emek vardıEl açması uğruna minnoş kalbimizi kırdılar sevgili minnoş arkadaş
Off aşağısı kayniyo peris gelcek gelcekEmekleye emekleye biri ittirsin arkadan
Alllaaaaammmmmm
Benimde var dondurucudaAma benim ispanagim var
Aman yapmicamBenimde var dondurucuda
Yine de haftasonunu bekliyorum
Bu arada gerçekten hepsi güzeldi. Ama insan sevdiğine veriyor kendine engel olamıyor Çarşaf böreği hastasıyım. Gözleme tok olsam da yerim nerdeyse.Ispanaklı çarşaf böreği
El açması gözleme
Bilare sütün bacaklarıma süt banyosu ettirdimHey Kleopatra
Süt banyosu cildine iyi geldi mi?
Bizlere öneriyor musun?
Tamam ablamNevreste yolladım fotoları sana canımcım sağol varol
Teşekkür ederim canımIspanaklı çarşaf böreği
El açması gözleme
Lahana topladım yineAman yapmicam
Onu verdim yapılacakNe yapayım ben de şimdi künefeye labne mi koyayım da yapayım bi tatlı sonra memleketten gelsinler kovalasınlar aforoz etsinler
Aynen hepsi cok guzel ya canimiz cektiBu arada gerçekten hepsi güzeldi. Ama insan sevdiğine veriyor kendine engel olamıyor Çarşaf böreği hastasıyım. Gözleme tok olsam da yerim nerdeyse.