- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Dikkat et evren dokunmasınYaaa ne evrenmi kalmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dikkat et evren dokunmasınYaaa ne evrenmi kalmis
İnsanlar evrenin için mıçtılar ben evrene mesaj yollasam neolcakHeee oralarda bi yerlerde durup bizi dinliyo
Dikkat et evren dokunmasın
Iletişim kopukluğu buyuzden yasiyoz demek ki sinyaller bozukİnsanlar evrenin için mıçtılar ben evrene mesaj yollasam neolcak
Mikemmel fikir, kesinlikle öyle olmalı. Çıksınlar aradan.WunderLost koş koş seni yakalamışım gözleme, pizza, su böreği birbiriyle kapışsın, biz de seninle kapışalım,dişime göre rakip
ne olacak bu oylamanın sonu ya ,ilk üçün oyları sürekli çok yakın, 3.üde 1. Olup fasulye olsa keşke
Yaa kesinlikle 3 ü de 1.sayılmalı katılıyorum canım sana ama beni geçme bak totemim bozulur 5.olarak kalmam gerekiyordu benimWunderLost koş koş seni yakalamışım gözleme, pizza, su böreği birbiriyle kapışsın, biz de seninle kapışalım,dişime göre rakip
ne olacak bu oylamanın sonu ya ,ilk üçün oyları sürekli çok yakın, 3.üde 1. Olup fasulye olsa keşke
Bende herkesin fasulye olmasını istiyorum nasıl fikir amaYaa kesinlikle 3 ü de 1.sayılmalı katılıyorum canım sana ama beni geçme bak totemim bozulur 5.olarak kalmam gerekiyordu benim
Böyle kalsın ikimiz de 5.olalım kardeş kardeşYaa kesinlikle 3 ü de 1.sayılmalı katılıyorum canım sana ama beni geçme bak totemim bozulur 5.olarak kalmam gerekiyordu benim
1 taşla 3 kuş ha Bana uyarWunderLost koş koş seni yakalamışım gözleme, pizza, su böreği birbiriyle kapışsın, biz de seninle kapışalım,dişime göre rakip
Bu sefer de Kazeni sen etiketlese, oylama 2 gündür başabaş gidiyor bildirim yine olsa diyeGözleme öne geçmiş çok heyecanlı geçiyor gene oylama
Gece kim önde olursa artık:)Dün Nevreste Kazeni etiketlemişti bildirim için, gelmedi bildirim ,bir daha mı etiketlense acaba
İşte öyle olmuyor illa biri önde olmalı 1 oyla falan :)WunderLost koş koş seni yakalamışım gözleme, pizza, su böreği birbiriyle kapışsın, biz de seninle kapışalım,dişime göre rakip
Hep 2 bildirim oluyordu biz etiketlese mi kazeniGece kim önde olursa artık:)
Onuda sunumdan aldın:)43 oy almışım bukadarda alamam diyodum vallahi
Etiketledim uygun görmedi demek:)Hep 2 bildirim oluyordu biz etiketlese mi kazeni
Aynen öyle abla cansın sennn plakamizi geçmişim 1 oyla yeter Allah bereket versinOnuda sunumdan aldın:)