- 24 Eylül 2018
- 98.846
- 295.674
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanlar evrenin için mıçtılar ben evrene mesaj yollasam neolcakHeee oralarda bi yerlerde durup bizi dinliyo![]()
Iletişim kopukluğu buyuzden yasiyoz demek kiİnsanlar evrenin için mıçtılar ben evrene mesaj yollasam neolcak![]()
![]()
![]()
Mikemmel fikir, kesinlikle öyle olmalı. Çıksınlar aradan.WunderLost koş koş seni yakalamışım
gözleme, pizza, su böreği birbiriyle kapışsın, biz de seninle kapışalım,dişime göre rakip
![]()
ne olacak bu oylamanın sonu ya ,ilk üçün oyları sürekli çok yakın, 3.üde 1. Olup fasulye olsa keşke![]()
Yaa kesinlikleWunderLost koş koş seni yakalamışım
gözleme, pizza, su böreği birbiriyle kapışsın, biz de seninle kapışalım,dişime göre rakip
![]()
ne olacak bu oylamanın sonu ya ,ilk üçün oyları sürekli çok yakın, 3.üde 1. Olup fasulye olsa keşke![]()
Bende herkesin fasulye olmasını istiyorum nasıl fikir amaYaa kesinlikle3 ü de 1.sayılmalı katılıyorum canım sana ama beni geçme bak totemim bozulur 5.olarak kalmam gerekiyordu benim
![]()
Böyle kalsın ikimiz de 5.olalım kardeş kardeşYaa kesinlikle3 ü de 1.sayılmalı katılıyorum canım sana ama beni geçme bak totemim bozulur 5.olarak kalmam gerekiyordu benim
![]()
1 taşla 3 kuş haWunderLost koş koş seni yakalamışım
Bu sefer de Kazeni sen etiketlese, oylama 2 gündür başabaş gidiyor bildirim yine olsa diyeGözleme öne geçmiş çok heyecanlı geçiyor gene oylama
Gece kim önde olursa artık:)
İşte öyle olmuyor illa biri önde olmalı 1 oyla falan :)WunderLost koş koş seni yakalamışım
Hep 2 bildirim oluyordu biz etiketlese mi kazeniGece kim önde olursa artık:)
Onuda sunumdan aldın:)43 oy almışım bukadarda alamam diyodum vallahi![]()
Etiketledim uygun görmedi demek:)Hep 2 bildirim oluyordu biz etiketlese mi kazeni![]()
Aynen öyle ablaOnuda sunumdan aldın:)