- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.965
- 1.423
- 60
Heeee oldu başka isteğin varmı hanımmBu sefer de Kazeni sen etiketlese, oylama 2 gündür başabaş gidiyor bildirim yine olsa diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heeee oldu başka isteğin varmı hanımmBu sefer de Kazeni sen etiketlese, oylama 2 gündür başabaş gidiyor bildirim yine olsa diye
Pınar sadece 6 ödül veriyor:)Yaa kesinlikle 3 ü de 1.sayılmalı katılıyorum canım sana ama beni geçme bak totemim bozulur 5.olarak kalmam gerekiyordu benim
Canım inan son 2 yıldır bu çok oluyor.Pınar beyazda 2 oyla bile kaybedildi:)Fark olarak yenilmek zor gelmiyor da arada az fark olunca zor geliyor
Heeee oldu başka isteğin varmı hanımm
44 olur belkiAynen öyle abla cansın sennn plakamizi geçmişim 1 oyla yeter Allah bereket versin
Ben denemeye etiket yapayım mı, belki kaçırmıştır gözden KazenCanım inan son 2 yıldır bu çok oluyor.Pınar beyazda 2 oyla bile kaybedildi:)
Yani ilk değil:)
Tribini yidiğimmmm
Gözüm 50 de abla akşama kadar bekliyorum kk ahalisinden44 olur belki
Bitanesin sen yaaKazen abicim oylama çok çekişmeli her saat 1. değişiyor.Fark çok yakın 2. bildirim gönderebilir misiniz?
Hadi inşaallahGözüm 50 de abla akşama kadar bekliyorum kk ahalisinden
Şansa artık:)Bitanesin sen yaa
Bildirim gidermis yine 43 kalirmisimHadi inşaallah
Olsun, nasip zaten de fark olsun istiyorum. Zırt pırt bakmaktan oylamaya işim aksıyorŞansa artık:)
İşte bizim genelde hep böyle alışman lazımOlsun, nasip zaten de fark olsun istiyorum. Zırt pırt bakmaktan oylamaya işim aksıyor
Yoooo hepimiz öyleyiz 1. olmasak bile gelen her oya seviniyoruz:)Ayy ne garip bir um benyaaa vallaaa oy yerim ben kendimi50 oya çıkmayı bekliyorum
Valla dünden beri yukarıya çıkıp oyuma bakmamıştım abla görünce mutlu oldum ben 20 leri filan anca görürüm diyordumYoooo hepimiz öyleyiz 1. olmasak bile gelen her oya seviniyoruz:)
Oyy yavyuuumBenim bacımda 25 te kalmış memleketi
O hiç oylarına bile bakmıyor