- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
İşte bu kadar böreğin ,menemenin arasında bence gayet başarılı bir oy:)Valla dünden beri yukarıya çıkıp oyuma bakmamıştım abla görünce mutlu oldum ben 20 leri filan anca görürüm diyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bu kadar böreğin ,menemenin arasında bence gayet başarılı bir oy:)Valla dünden beri yukarıya çıkıp oyuma bakmamıştım abla görünce mutlu oldum ben 20 leri filan anca görürüm diyordum
O yapıyor ekliyor sonra ne yapacağız diye bekliyorOyy yavyuuum
Kesinlikle abla beynir ebbek sevende varmisİşte bu kadar böreğin ,menemenin arasında bence gayet başarılı bir oy:)
Kurban olduğum oylarında bir haberO yapıyor ekliyor sonra ne yapacağız diye bekliyor
Onun derdi 1. olmak değil öyle olsa verdiğim tarifleri beğenmezKurban olduğum oylarında bir haber
Kafa rahat Miss
Oyyyy yapıyor taeifi çekiliyor köşesineBenim bacımda 25 te kalmış memleketi
O hiç oylarına bile bakmıyor
Kafası rahat tabi bide sürekli takip etse nolcak en iyisini yapıyorO yapıyor ekliyor sonra ne yapacağız diye bekliyor
Her tarife tavmı oluyor hemen Toy daha ablasiiiOnun derdi 1. olmak değil öyle olsa verdiğim tarifleri beğenmez
Belki oda alışır daha gözü açılmadı
Aynen dılarda olan çekimleride çok iyiyidi.Her tarife tavmı oluyor hemen Toy daha ablasiii
Ama sunumları güzel ben beğeniyorum
Evet abla özellikleAynen dılarda olan çekimleride çok iyiyidi.
Mesela ben öyle kazandımCanım inan son 2 yıldır bu çok oluyor.Pınar beyazda 2 oyla bile kaybedildi:)
Yani ilk değil:)
Evet tav oluyorHer tarife tavmı oluyor hemen Toy daha ablasiii
Ama sunumları güzel ben beğeniyorum
Aynen canım ilk değil çok oldu böyle:)Mesela ben öyle kazandım
Fellah köftesiydi hatta öyle hatırlıyorumEvet abla özellikle
59 şu anda ciçemmmmmHadi 1 oyum kalmış, totem yapcam şimdi
Heeeee valla bura daha ekşınlıGenemii burdasiniz
Yok ablaaa daha anca oturdum vallaSena yapmış tatlısını harika olmuş E Elif_Eylul görmedinmi yoksa
Nerede söylemişYaaaa bu esra erolda kacan kadin kk uyesiymis estetik yaptiran ben şok