İşte bu kadar böreğin ,menemenin arasında bence gayet başarılı bir oy:)Valla dünden beri yukarıya çıkıp oyuma bakmamıştım abla görünce mutlu oldum ben 20 leri filan anca görürüm diyordum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bu kadar böreğin ,menemenin arasında bence gayet başarılı bir oy:)Valla dünden beri yukarıya çıkıp oyuma bakmamıştım abla görünce mutlu oldum ben 20 leri filan anca görürüm diyordum![]()
O yapıyor ekliyor sonra ne yapacağız diye bekliyorOyy yavyuuum![]()
Kesinlikle abla beynir ebbek sevende varmisİşte bu kadar böreğin ,menemenin arasında bence gayet başarılı bir oy:)
Kurban olduğum oylarında bir haberO yapıyor ekliyor sonra ne yapacağız diye bekliyor![]()
Onun derdi 1. olmak değil öyle olsa verdiğim tarifleri beğenmezKurban olduğum oylarında bir haber
Kafa rahat Miss![]()
Oyyyy yapıyor taeifi çekiliyor köşesineBenim bacımda 25 te kalmış memleketi
O hiç oylarına bile bakmıyor![]()
Kafası rahat tabi bide sürekli takip etse nolcak en iyisini yapıyorO yapıyor ekliyor sonra ne yapacağız diye bekliyor![]()
Her tarife tavmı oluyor hemenOnun derdi 1. olmak değil öyle olsa verdiğim tarifleri beğenmez
Belki oda alışır daha gözü açılmadı![]()
Aynen dılarda olan çekimleride çok iyiyidi.Her tarife tavmı oluyor hemenToy daha ablasiii
Ama sunumları güzel ben beğeniyorum![]()
Evet abla özellikleAynen dılarda olan çekimleride çok iyiyidi.
Mesela ben öyle kazandımCanım inan son 2 yıldır bu çok oluyor.Pınar beyazda 2 oyla bile kaybedildi:)
Yani ilk değil:)
Evet tav oluyorHer tarife tavmı oluyor hemenToy daha ablasiii
Ama sunumları güzel ben beğeniyorum![]()
Aynen canım ilk değil çok oldu böyle:)Mesela ben öyle kazandım![]()
Fellah köftesiydi hatta öyle hatırlıyorumEvet abla özellikle![]()
59 şu anda ciçemmmmmHadi 1 oyum kalmış, totem yapcam şimdi![]()
Yok ablaaa daha anca oturdum vallaSena yapmış tatlısını harika olmuş E Elif_Eylul görmedinmi yoksa
Nerede söylemişYaaaa bu esra erolda kacan kadin kk uyesiymis estetik yaptiran ben şok![]()