- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
1 oy fark var arada,pizza ile aynısınız şu andaSadece pizza mı gözlemeci de var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 oy fark var arada,pizza ile aynısınız şu andaSadece pizza mı gözlemeci de var
Ben yaptım ben yaptımEl açması su böreği ve patlıcanlı patatesli kanepelere oylarım
bol şans
Gözlemeyle aynıyız şu an1 oy fark var arada,pizza ile aynısınız şu anda
Ellerine sağlık canımBen yaptım ben yaptım
Teşekkür ederim canım oyu için
Sanırım o iddialı tarifin ne olduğunu biliyorum Bi sorayım Nevoş’a. Birincilik nasılsa gitti şimdiden baklavayla cheesecakele. Bari evdekilerin severek yiyebileceği bir şey varsa onu alayım.Dün biri iddialı tarifini bırakmış başkasına vermiş Nevreste, sana da belki denk gelir. Ya da başkasının aklına gelmeyen tarif vardır belki
Gördüm şimdi eşitlendi oylar,süper olmuş böreğin ellerine sağlık olsun.Gözlemeyle aynıyız şu an
Su böreğini güzel yapmış mıyım, hiç şımartmıyorsun beni
Teşekkür ederim, zorla yorum yaptoracağızGördüm şimdi eşitlendi oylar,süper olmuş böreğin ellerine sağlık olsun.
Rica ederim çok güzel olmuş,ben yazdım zannediyordum yazmamılım meğerse konunaTeşekkür ederim, zorla yorum yaptoracağız
Hanım ablam pizza seviyor ama Dimi ablaaGördüm şimdi eşitlendi oylar,süper olmuş böreğin ellerine sağlık olsun.
Bak beğenmedim atacağım mesajına haHanım ablam pizza seviyor ama Dimi ablaa
AhshshsBak beğenmedim atacağım mesajına ha
Türk börekleri İtalyan pizzasıyla yarışıyor
Biz Türkiye yi temsil ediyoruz sen İtalya yı Ben uzaklaşalım biraz en iyisi, bakmayayım diyorum oylamaya dayanamıyorumAhshshs
Yanlış temsil dedin deynepcaan İtalyanlara Türklerinde ne kadar güzel pizza yapabildiğini gösterdim benBiz Türkiye yi temsil ediyoruz sen İtalya yı Ben uzaklaşalım biraz en iyisi, bakmayayım diyorum oylamaya dayanamıyorum
Hepinizin ellerine sağlık. Oyumu gözleme ile ıspanaklı böreğe verdim ama aklım da pizza ile su böreğinde kaldı. Çok zor bir seçim.Biz Türkiye yi temsil ediyoruz sen İtalya yı Ben uzaklaşalım biraz en iyisi, bakmayayım diyorum oylamaya dayanamıyorum
Vlalaha bayılırım pizayada böreğede hayır dememHanım ablam pizza seviyor ama Dimi ablaa
Hahahahahaaaa deynep yaaaBak beğenmedim atacağım mesajına ha
Türk börekleri İtalyan pizzasıyla yarışıyor
Vlalaha bayılırım pizayada böreğede hayır demem
Hahahahahaaaa deynep yaaa
Bakalim kimin elinde patlicakEneeem oylama çok yakın gidiyor bakalım kim olceeek