- 20 Mart 2008
- 140.571
- 210.672
- 60
Heeee oturup sayıyom öyle,müdürden bilgilerSaydın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heeee oturup sayıyom öyle,müdürden bilgilerSaydın mı
Almadın mı tarif yoksa.Hemen de başlamışsınız tatlılara. Her şey de alınmış zaten. Benim payıma da hazır puding düşer anca.
Benim bir elin parmaklarını geçmez. BDV, ye, siyasete gitmeyince burası adamı mapusa atmıyorHeeee oturup sayıyom öyle,müdürden bilgiler
Abla sen 2008’de katılmışsın ama, ben 2017 girişliyim Ona nereden bakıyoruz?Bişey değilmiş 3 nedir ki,benim 37 oldu her ceza yıkım oluyor da
Belli olmaz o işlerHemen de başlamışsınız tatlılara. Her şey de alınmış zaten. Benim payıma da hazır puding düşer anca.
Mune söylemişti bir konuda oradan biliyorum,oda prolara kıyak geçiliyor konusu olmuştuda ondan .Abla sen 2008’de katılmışsın ama, ben 2017 girişliyim Ona nereden bakıyoruz?
Meyve salatası da kalmış olabilir bak.Sen yokken tatlı kategorisi başladı, tarifler yağmalandı, sana kaldı mı acaba
Çoğu cezam siyaset yada bdv zaten,bir kaç kere buradada oldu kıştırtma ayaklanmaBenim bir elin parmaklarını geçmez. BDV, ye, siyasete gitmeyince burası adamı mapusa atmıyor
Oda güzel olur.Meyve salatası da kalmış olabilir bak.
Prolara kıyak geçilmiyormuş...Mune söylemişti bir konuda oradan biliyorum,oda prolara kıyak geçiliyor konusu olmuştuda ondan .
İlk yıllarda usluydum işl cezamı 4 yıl sonra filan almıştım herhalde.
Bilmeyenler öyle düşünüyor işte.Prolara kıyak geçilmiyormuş...
Dün biri iddialı tarifini bırakmış başkasına vermiş Nevreste, sana da belki denk gelir. Ya da başkasının aklına gelmeyen tarif vardır belkiMeyve salatası da kalmış olabilir bak.
Cok çekişmeliOfff sabaha durumlar değişir, fark değişir belki dedim yine aynı
Pizayla başa baş gidiyorsunuzOfff sabaha durumlar değişir, fark değişir belki dedim yine aynı
Sadece pizza mı gözlemeci de varPizayla başa baş gidiyorsunuz