- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Teşekkür ederim canım benim sagolasınİyi ki sağol canım bol şans
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım benim sagolasınİyi ki sağol canım bol şans
Heyecan güzeldirBir senedir katılmadım, böyle giderse 1 sene daha katılmam, bu ne böyle be, dalga geçer gibi oylama
Kesinlikle kalmaEvvosum herkes smile koyup gidiyor bende kusur kalmayın dedim
Şehzademe sahur hazırlıyorum
Gocimle meşguldum, genelde kadın dırdırı derler ama bizim evde tam tersiŞehzademe sahur hazırlıyorum
Asıl sen nereye kayboldun iftar saatinde
Cennet gibi kadınım diye canım GünaydınJenna16
İçimden etiketlemek geldi...
Oruç bende kafa yapıyor. Bu saatlerde kendimi boş bir patates çuvalı gibi hissediyorum. Galiba yaşlanıyorum.
Jennam ne zamandır aklımda nickin neden Jenna
Gunaydıın bittimi cezaGünaydın...
Yattık çıktık çok şükür.Gunaydıın bittimi ceza
Mapıstamıydın yoksa ne ceza işledinYattık çıktık çok şükür.
Polemiğe girmişim. Oysaki gayet usturuplu cevaplar yazıyordum, bilsem ben de çemkirirdim ahsjahjaMapıstamıydın yoksa ne ceza işledin
Polemik tıkıyor içeriye hemen,karşıdaki kışkırtınca duramıyoruz işte kaçıncu cezan bu.Polemiğe girmişim. Oysaki gayet usturuplu cevaplar yazıyordum, bilsem ben de çemkirirdim ahsjahja
Üçüncü sanırım. Ama uzun zamandır banlanmıyordum, sarstı beniPolemik tıkıyor içeriye hemen,karşıdaki kışkırtınca duramıyoruz işte kaçıncu cezan bu.
Bişey değilmiş 3 nedir ki,benim 37 oldu her ceza yıkım oluyor daÜçüncü sanırım. Ama uzun zamandır banlanmıyordum, sarstı beni
Sen yokken tatlı kategorisi başladı, tarifler yağmalandı, sana kaldı mı acabaÜçüncü sanırım. Ama uzun zamandır banlanmıyordum, sarstı beni
Saydın mıBişey değilmiş 3 nedir ki,benim 37 oldu her ceza yıkım oluyor da