Sen 2.ye mi yaptın bunu da?Canim baska seyler oldu cidden
Eskisi gibi oy değiştirme butonu olsa sana verirdim. Bana da gönderseneSevgili bana oy veren 14 muhterem zat. Sizleri çok sevdim, bunca çılgınca sunum çeşitliliğinden sıyrılıp benim dümdüz tabağıma sevgi gösterdiğiniz bana inandığınız ve oy verdiğiniz için teşekkür ederimve adreslerinize el açması pileli börek yapıp göndermeye karar verdim. Ama yine sunumsuz olur çünkü ben düz bir insanım.
Nar reçeli ne alaka aşkom ya sende çok tatlısınBende işte ferihaya takıldım,gece gece nar reçeli çekti canım birde şimdi gidip bakacağım marketlere
Oy verelim diye ajitasyon yapıyorBence de dövün
Ama güzel olmuş çok tehlikeliOy verelim diye ajitasyon yapıyor
Zehra nar reçeli yapıp satıyor dizide nasıl canım çekti aşkoo napayımNar reçeli ne alaka aşkom ya sende çok tatlısın
Kesinlikle çok güzel olmuşAma güzel olmuş çok tehlikeli
Ama cidden çok iyi duruyor topsuz olsun sunumda ne olacakki.Canim tarife koydum ben kremasina cekimde koymadim kutuyu okadar cok foto cektimki eylulde ustundeki topu yedi yaladi daha sonra toparlayamadim
Kaliptan cikarttim borcama koydum tekrardan tabaga koydum labneyi 1tanesinde cekmisim eylul yedigi parcayi çıkarttim tabaga yanyana dizdim ustundeki topu yedi bende cilek koydum labneyi koyup cektimSen 2.ye mi yaptın bunu da?
Aşkom geçenlerde nar ekşisi denedim evde:)Zehra nar reçeli yapıp satıyor dizide nasıl canım çekti aşkoo napayım.
Sende öylesin aşko
Birine top birine çilek koyarak farklı bir sunum yapabilirdin.Yani 8 dilim varsa 4 top 4 çilek olurdu:)Diğer toplarıda Eylül yerdi başından çekilirdi:)Kaliptan cikarttim borcama koydum tekrardan tabaga koydum labneyi 1tanesinde cekmisim eylul yedigi parcayi çıkarttim tabaga yanyana dizdim ustundeki topu yedi bende cilek koydum labneyi koyup cektim
Teşekkür ederimAma cidden çok iyi duruyor topsuz olsun sunumda ne olacakki.Elinize sağlık sıkmayın canınızı.
Biliyoruz canım takılıyoruz:)Cidden oy icin yapmam
Gitmeyin, herkes tatlı tarifi aldı zaten, oylamaya gelsinlerBiz niye tatlı konusuna gitmiyoruz:)
Vay uyanıkEskisi gibi oy değiştirme butonu olsa sana verirdim. Bana da göndersene
Ahh ahhh keske eylulu cekseydim pasta yerineBirine top birine çilek koyarak farklı bir sunum yapabilirdin.Yani 8 dilim varsa 4 top 4 çilek olurdu:)Diğer toplarıda Eylül yerdi başından çekilirdi:)
Bildiirim istedim zatenGitmeyin, herkes tatlı tarifi aldı zaten, oylamaya gelsinler
Kıyamam ne yapsın pasta yiyecek :)Ahh ahhh keske eylulu cekseydim pasta yerine
Butun pastada o vardi zaten yaparken