- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.885
- 43
Ellerine sağlık canımSevilmez mi ama yaaa bugün açıyorum elimde glutensiz ıspanaklı börek yapacağım mİs gibi oluyor herkes ağzının tadını biliyor tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canımSevilmez mi ama yaaa bugün açıyorum elimde glutensiz ıspanaklı börek yapacağım mİs gibi oluyor herkes ağzının tadını biliyor tabi
Tabi canım el açması tarif başkadır,ben hazır yufkayı çokta sevmiyorum hele baklavalık yufkayı hiç sevmiyorum 1 sefer aldım deli etti beni kendim yapsam daha kolay ve daha güzel:)Ama olmasın mı canım ya elde açmak herkesin harcı mı Nevreste canım
Ben 40 yaşımdan sonra içinde uhde kalan hamur açabilmeyi öğrendim
Pandemi sürecinin bana bir güzelliğidir oklava ile hamur açmayı öğrenmek
teeşkkür ederimEllerine sağlık canım
Canim tarife koydum ben kremasina cekimde koymadim kutuyu okadar cok foto cektimki eylulde ustundeki topu yedi yaladi daha sonra toparlayamadimHayırlısı olsunNasıl oldu unuttun tariflerde labneyi:/Ahhhh biri şahane duruyor labne yok:/
Evet aşkom ben 6 ya doğru uyudumGece yürüyüş yaptım
Ay bende çok geç uyudum aşko o saatte dolandın mi evin içinde .Sabah zor kalktim ama dokuzdaEvet aşkom ben 6 ya doğru uyudumGece yürüyüş yaptım
Olmuş canım sıkıntı yok sadece tüm sunumlarda olsa:)En güzelini seçerdik:)Böylede gayet iddialı rahat ol:)Canim tarife koydum ben kremasina cekimde koymadim kutuyu okadar cok foto cektimki eylulde ustundeki topu yedi yaladi daha sonra toparlayamadim
Evet canım biraz erken bir şeyler yedim sonra oradan oraya yürüdüm birde dizi açtım pcdenAy bende çok geç uyudum aşko o saatte dolandın mi evin içinde .Sabah zor kalktim ama dokuzda
Halbuki tezgah üstundeydiOlmuş canım sıkıntı yok sadece tüm sunumlarda olsa:)En güzelini seçerdik:)Böylede gayet iddialı rahat ol:)
Sıkmam canını güzel olmuş:)Halbuki tezgah üstundeydi
Peki öyle olsun1 oyla bile olsa yarın gece 00:00 da kim öndeyse o alır
Canım bir de meşakkatli olduğundan kıyamadılar galibaYok canım tarifin güzel ve sunum çok iyi:)
Kk hamurişi seviyormuş öğrendik:)
Oğlum diyor ki en kötü el açması börek en iyi hazır yufka böreğinden daha iyidirHalbuki ne güzel tarifler var hazır yufka ileTabi canım el açması tarif başkadır,ben hazır yufkayı çokta sevmiyorum hele baklavalık yufkayı hiç sevmiyorum 1 sefer aldım deli etti beni kendim yapsam daha kolay ve daha güzel:)
Bana gönderSevgili bana oy veren 14 muhterem zat. Sizleri çok sevdim, bunca çılgınca sunum çeşitliliğinden sıyrılıp benim dümdüz tabağıma sevgi gösterdiğiniz bana inandığınız ve oy verdiğiniz için teşekkür ederim ve adreslerinize el açması pileli börek yapıp göndermeye karar verdim. Ama yine sunumsuz olur çünkü ben düz bir insanım.
Ama tadı aynı olmuyor canım:)Peki öyle olsun
Canım bir de meşakkatli olduğundan kıyamadılar galiba
Oğlum diyor ki en kötü el açması börek en iyi hazır yufka böreğinden daha iyidirHalbuki ne güzel tarifler var hazır yufka ile
Canim baska seyler oldu ciddenOlmamış diye ağlıyor bi de utanmadan E Elif_Eylul
HemenBana gönder
Bende işte ferihaya takıldım,gece gece nar reçeli çekti canım birde şimdi gidip bakacağım marketlereEvet canım biraz erken bir şeyler yedim sonra oradan oraya yürüdüm birde dizi açtım pcden
Bende sabah 8:30 da oğlumu kaldırdım bir şeyler hazırladım sonra yatmışım:)
Bence de dövünOlmamış diye ağlıyor bi de utanmadan E Elif_Eylul