- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.885
- 43
Yok canım tarifin güzel ve sunum çok iyi:)Ben 3 5 oy alicam diye üzülüyordum nevoş valla ,bana çok iyi geldi
Kk hamurişi seviyormuş öğrendik:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım tarifin güzel ve sunum çok iyi:)Ben 3 5 oy alicam diye üzülüyordum nevoş valla ,bana çok iyi geldi
Benim kızlar anne o 1. olur dedilerBen dedim borek çok menemene yonelebilir insanlar ama sunum cok guzel olmus
Daha iyisinide yaparim ınş nevoşumYok canım tarifin güzel ve sunum çok iyi:)
Kk hamurişi seviyormuş öğrendik:)
KK el açması seviyormuş 2 kategoridir öğrendikElimizde açmadık diye mi bütün bunlar
Kismet canim teşekkür ederim kızlarina demeleri yeterBenim kızlar anne o 1. olur dediler
Bakış açısı diyelim:)
Yok el açması olmayabilir:)Daha iyisinide yaparim ınş nevoşum
Baklava geliyo el açması yandık
Öyle canım kısmet:)Kismet canim teşekkür ederim kızlarina demeleri yeter
2 oldu çok üzuldüm tarifimde sinirden agladim bile bugunÖyle canım kısmet:)
Ooooo kokoş gelmişKismet canim teşekkür ederim kızlarina demeleri yeter
Ooooo kokoş gelmiş
Sevilmez mi ama yaaa bugün açıyorum elimde glutensiz ıspanaklı börek yapacağım mİs gibi oluyor herkes ağzının tadını biliyor tabiKK el açması seviyormuş 2 kategoridir öğrendik
Insan üzülüyor yaa cok iyi anlıyorum filizkom2 oldu çok üzuldüm tarifimde sinirden agladim bile bugun
Birde ben el açması yapamam, yapana inanilmaz saygı duyarım çok özenirim. Bu da çok dikkat çekiyo ve takdir topluyor benceSevilmez mi ama yaaa bugün açıyorum elimde glutensiz ıspanaklı börek yapacağım mİs gibi oluyor herkes ağzının tadını biliyor tabi
Iyi bariYok el açması olmayabilir:)
SosyalimMorumun sultanı
Hayırlısı olsunNasıl oldu unuttun tariflerde labneyi:/Ahhhh biri şahane duruyor labne yok:/2 oldu çok üzuldüm tarifimde sinirden agladim bile bugun
Bende aynı canım çok şükür iyiyim aynı telaşlarİyi yaptın canım
Çocuklarla iş güç
Sen nasılsın
Kesinlikle epey emekli çünkü. Takdiri hakediyor her türlüBirde ben el açması yapamam, yapana inanilmaz saygı duyarım çok özenirim. Bu da çok dikkat çekiyo ve takdir topluyor bence
Ama olmasın mı canım ya elde açmak herkesin harcı mı Nevreste canımKK el açması seviyormuş 2 kategoridir öğrendik
ÖzledimSosyalim