- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Pınar değil ablam. Hediye diyelimNe geldi mavişim pınarmı yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pınar değil ablam. Hediye diyelimNe geldi mavişim pınarmı yoksa
Süper iyi günlerinde kullan canısıPınar değil ablam. Hediye diyelim
Sagol ablacımSüper iyi günlerinde kullan canısı
Halla halla olsundu az kalmıştır o zaman götürsünBende görünmüyor. Kargo hareketleri görünüyor sadece
Manevi tarafı daha anlamlı hediyeninSagol ablacım
Oylama çok heyecanlı. Fasülyeliğe adım adım gidiyorsunHalla halla olsundu az kalmıştır o zaman götürsün
Öyle tabiki ablacım kullanmaya kıyamam herhalde. 30 a yakın yarımaşa katıldım. Benim için çok değerli olacakManevi tarafı daha anlamlı hediyenin
Mutlaka olmzmı hiç,hatırası var sonuçta.Öyle tabiki ablacım kullanmaya kıyamam herhalde. 30 a yakın yarımaşa katıldım. Benim için çok değerli olacak
Sorma iyimi kötümü bilemedim mavişim sen söyleOylama çok heyecanlı. Fasülyeliğe adım adım gidiyorsun
Hiç iyi değilSorma iyimi kötümü bilemedim mavişim sen söyle
BencedeHiç iyi değil
Ö
Günaydın canımlar cümleten hayırlı sabahlarınız olsun❤
Cümleten günaydınalr hanımlar
Rica ederim evladım ne demek çok beğendim ellerine sağlık olsunTeşekkür ederim ablacıııımmm
İşte gerçek bir İzmirli İzmirlileri hep bi sevmişimdir zatenRica ederim evladım ne demek çok beğendim ellerine sağlık olsun
O nedir loo, neye yariyor ki, neden koydun ki o emojiler şimdi
Yok değilim 5 yıl kaldım orada görev için,has be has angaralıyımİşte gerçek bir İzmirli İzmirlileri hep bi sevmişimdir zaten