- 24 Eylül 2018
- 97.123
- 292.354
Her zaman canım işlerinde kolaylıklarOoh teşekkür ederim cennaam sagolasın doping almayalı baya olmustuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her zaman canım işlerinde kolaylıklarOoh teşekkür ederim cennaam sagolasın doping almayalı baya olmustuuu
Teşekkür ederimm çiçek cennamm gelirim ben yine belki oylama degısır ozamana kadarHer zaman canım işlerinde kolaylıklar
Ne mutlu bizlere şekercim sağolDeğer verdiklerimi merak ediyorum evet
Günaydınnnnnnn
Hayırlı sabahlar
Günaydın
Cümleten günaydınalr hanımlarGunaydııın hanımlarr
Yine beni bulmuşsun teşekkür ederimGözlemede aklım kaldı ama pizza ve göçmen böreğine oyumu verdim hakeden kazansın inşaAllah
Teşekkür ederim isim konusuna hiç girme küçücük trakyada kuzine ve peçka (soba) , manca ve mamzana (köz patlıcanlı salata) aynı şeyler olmasına rağmen isimleri farklıdrDızmana mı cızmana mı acaba
Eşim macır oyu verdim gitti hayırlı olsun ellerinize sağlık başarılar
Niye seviyorumEvva beni seviyor mu
Günaydınnnnnnn
Hayırlı sabahlar
Günaydın
Günaydınalr hanımlar
Günaydın canımlar cümleten hayırlı sabahlarınız olsun❤Gunaydııın hanımlarr
Seni tek bırakmadığım içinNiye seviyorum
Ne alakası var kukriş aşk olsunC A N O e ne oldu ya hiç sesi çıkmıyor yoksa birinci oldu da bizi beğenmiyor mu artık
Kardeş kardeş gidiyoruz ne güzel kimde patlarsa kısmet seviyorum tabikiSeni tek bırakmadığım için
Günaydın mavişim ❤ doğru senin kargo vardı ne acaba gördünmüGünaydın
Kargo dağıtıma çıkmış
Yok valla görmedimGünaydın mavişim ❤ doğru senin kargo vardı ne acaba gördünmü
BakmıycanmıYok valla görmedim
Görünmüyor kiBakmıycanmı
Bana mesaj gelmişti tıkladım direk beni hediye ye ulaştırdıGörünmüyor ki
Süprayzlı
Bende görünmüyor. Kargo hareketleri görünüyor sadeceBana mesaj gelmişti tıkladım direk beni hediye ye ulaştırdı
Ne geldi mavişim pınarmı yoksaGörünmüyor ki
Süprayzlı