Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demi yani serde gazozculuk var nasılsaÖzünü kaybeden herşeyini kaybeder abla
Hiç üstüme alınmıyom yaniYaşlılar uyuyor galiba
Ben değilimli o yaşlı nasılsa geceleride yokum buradakurtarıyomHanimKelesimiGetir ablaaa sana kukriş yaşlı deyoooo
Demedin kukriş ben olsam burada anlarımda neyse ki yokum üstüme alınmadımBak yaaa vallahi demedim abla
Yoktum yazmıltım hatta dışardaydık onfan yoktum.HanimKelesimiGetir sabahcidir aslında
Kuzum ben yoktum cuma günü
Evet evet,sonradan son mesajından görmüştüm:)Demi yani serde gazozculuk var nasılsa
Hiç üstüme alınmıyom yani
Ben değilimli o yaşlı nasılsa geceleride yokum buradakurtarıyom
Demedin kukriş ben olsam burada anlarımda neyse ki yokum üstüme alınmadım
Yoktum yazmıltım hatta dışardaydık onfan yoktum.
Kuzum ben yoktum cuma günü
İşlerim,z vardı onadna yoktum ..Evet evet,sonradan son mesajından görmüştüm:)
İlk gelmeyince merak ettim,son mesajda zaten yazmışsın, onu görünce rahatladım:)İşlerim,z vardı onadna yoktum ..
Günaydın canımGunaydııın hanımlarr
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar
Ne haber cennamGünaydın canım
İyiyim canım,sen nasılsın?Ne haber cennam
Tahmin ettim hatta 2 kerede yazmıştım en son ayşoylda konuşmuştuk:))İlk gelmeyince merak ettim,son mesajda zaten yazmışsın, onu görünce rahatladım:)
Bende iyiyimmm uyanmaya calısıyorumİyiyim canım,sen nasılsın?
O gün ben olmayınca görmemişim,küçük bir araştırmayla buldum neyse ki :))Tahmin ettim hatta 2 kerede yazmıştım en son ayşoylda konuşmuştuk:))
Bir dizi öpücük vereyim ,günlük dozBende iyiyimmm uyanmaya calısıyorum
Merak ediyoruz sonuçta tabi nerde diye:))O gün ben olmayınca görmemişim,küçük bir araştırmayla buldum neyse ki :))
Değer verdiklerimi merak ediyorum evetMerak ediyoruz sonuçta tabi nerde diye:))
Ooh teşekkür ederim cennaam sagolasın doping almayalı baya olmustuuuBir dizi öpücük vereyim ,günlük doz