- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.029
Kız baklava mı yaptın yoksa Eğer onu yaptıysan üzülmekten haklısınKonu komsuya dagatmam lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız baklava mı yaptın yoksa Eğer onu yaptıysan üzülmekten haklısınKonu komsuya dagatmam lazim
Yok canimKız baklava mı yaptın yoksa Eğer onu yaptıysan üzülmekten haklısın
Ayyy canım benim inanılmaz mutlu ettin beni şuan, birinci olmasam bile bu sözler bana yetti çok tatlısın bende farkındaydım zaten bu kadar el açmasının arasında basit kalacağının ama bu bile yeterli birinciliğim hiç yok ınş bir gün o da olur çok çok teşekkür ederim tatlım ❤İlk görüşte en dikkatimi çeken senin sunumun oldu. Çok da canımı çektirdin
Ama açıkçası daha fazla emek verilen tariflere oy vermek daha adil geldi.
Ama sende cevher var kesinlikle. Eğer hiç birinciliğin yoksa devam et yakındır bir madalya gelir bence
Hadi yaaaaa tühh, ınş bi çözüm bulunur filizkom ❤Modum sıfır yaptigim tarifte fotolarda labneyi unuttum ve moralim sifır eylülde yedi bozdu 1dilime koyabildim sadece
Ayyy cano noldu hediye mi yoldaGörünmüyor ki
Süprayzlı
Ah içimde bi yaradır oralarda yaşamak. keşe bizde de öyle bir ihtimal olsa neyse ki Çanakkale’de okudum da bi nebze soğudu içimSahil kesimleri güzel tabi,bizde düşünüyoruz gitmeyi temelli hemde.
Bir ev bulabilsek yerleşeceğiz bizde kısmet tabi oda.
Evet canımAyyy cano noldu hediye mi yolda
Ne zaman gelirmişEvet canım
Rica ederim cicemmmm ne demek ellerine sağlık olsunOyy çiçeem balım teşekkür ederim, seni yerim ❤
Çok güzelyerler var oralarda,bizde emeklihayatı yaşayalım diyoruz,buralar yaşanmaz hakde artık çekilmiyor.Ah içimde bi yaradır oralarda yaşamak. keşe bizde de öyle bir ihtimal olsa neyse ki Çanakkale’de okudum da bi nebze soğudu içim
bugünNe zaman gelirmiş
Ay çok heyecanlı acaba ne
İşte güzel ablam benimDemi yani serde gazozculuk var nasılsa
Hiç üstüme alınmıyom yani
Ben değilimli o yaşlı nasılsa geceleride yokum buradakurtarıyom
Demedin kukriş ben olsam burada anlarımda neyse ki yokum üstüme alınmadım
Yoktum yazmıltım hatta dışardaydık onfan yoktum.
Kuzum ben yoktum cuma günü
Adını geçirmesem selam vermiyorsun napayım bende yazayım dedim bir şeyler .Ne alakası var kukriş aşk olsun
Buralardayım aslında çogunluk izleyici olarak diyelim
camiden imamı kim kaçırdı baloncuk kaçırdı
Ben de diyorum bişey eksik ama neAdını geçirmesem selam vermiyorsun napayım bende yazayım dedim bir şeyler .
Takıldım canım