Evet ablam ben hep öyle buluyorum mesajları,kişileri :)Çok rahat oluyorHepinizi seviyom ben
Geöçen ne öğrendim varya tesadüf oldu oda,senin demin sosyalin mesaj sayısını gösterdin ya o rakama tıklayınca yazdığı mesajlar çıkıyor.Başka konularada ne yazdığın tıklayınca belli oluyor,benim asker eşleri vardı ayrılmıştım sayfaddan oradanda baktım 2011 yılındaki son mesajımı okudum.
Ben varım nasılsa bişicik olmazIyi ki arkamda devlet gibi bi hatun var kim korkar çıkmaz yollardan
Ikinizde farkli sayfalarda takilmisiz nevoşum ondan benceNasıl farketmemişiz
Aynen puan gelir
İyi ki bakmışsınIkinizde farkli sayfalarda takilmisiz nevoşum ondan bencebide ben yarışma bildirimlerinde bakmazdım. Yeni bakinca buldum burayi
O neymişHepinizi seviyom ben
Geöçen ne öğrendim varya tesadüf oldu oda,senin demin sosyalin mesaj sayısını gösterdin ya o rakama tıklayınca yazdığı mesajlar çıkıyor.Başka konularada ne yazdığın tıklayınca belli oluyor,benim asker eşleri vardı ayrılmıştım sayfaddan oradanda baktım 2011 yılındaki son mesajımı okudum.
Süper bişimiş varya tesadüf keşfettim onuda,diğer konu varya varya kapanmış ouda öyle buldum o kadar sayfada bulmak zor çünkü..Evet ablam ben hep öyle buluyorum mesajları,kişileri :)Çok rahat oluyor
Hangi konuda ne yazmışsın görüyorsun,nevoş foto attıya demin 48 mesajın varmış dünden o rakama tıkladığın zaman mesajlarını toplu görüyorsun.O neymiş
Bizde çok seviyoz çok çok çok çiçeem
Hadi yaaaaa vaay süpermişHangi konuda ne yazmışsın görüyorsun,nevoş foto attıya demin 48 mesajın varmış dünden o rakama tıkladığın zaman mesajlarını toplu görüyorsun.
Yorum yazdığın bdev mesela konuyu bul ana sayfada rakama tıkla mesajlarını gör,dudişte dene yebilirsin gerçikapanmış oda yaaaHadi yaaaaa vaay süpermiş
Öğrenince her şey kolaySüper bişimiş varya tesadüf keşfettim onuda,diğer konu varya varya kapanmış ouda öyle buldum o kadar sayfada bulmak zor çünkü..
Nasip canım zorlama yok sohbete bile gelse olur
Birazda merak olacak kimdi diye bende karıştırırımÖğrenince her şey kolayKarıştırmak lazım:)
Ben her yeri karıştırırım
Ben sadece kkda değil her şeyde öyleyim,cesaretliyimBirazda merak olacak kimdi diye bende karıştırırım
Menemen gelecekBu seferde şöyle güzel bir menemen yapsanızda şamandıra yapsak olmaz mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?