Eski üye ama yeni öğreniyor.Seneye kurt olurAynen onu yapsaydı daha kolay bulacaktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski üye ama yeni öğreniyor.Seneye kurt olurAynen onu yapsaydı daha kolay bulacaktı
Biz koruruz seni
❤❤Neyse bu ay böyle karışıklık olur
Cızz ederim ben onlarıKk da uf yapacaklar bana
Demi yedirmeyiz kurda kuşaBiz koruruz seni
Hemen ona bak elşnle koymuş gibi buluyonAhaa o aklima gelmiyo ki
Haziranda 10 yıl olacak gelsin puanciklarEski üye ama yeni öğreniyor.Seneye kurt olur
o potansiyel var sankim siz de kafam karıştı bir sürü yemek sayfasına daldım nasıl olduysa kilo aldırmayan tarifler paylaşın pleaseeeC Capanin Gururu Teyom korkma seni zorla mutfağa sokmayız.İstediğin kadar sohbete dalabilirsin
Ben bugün yürümedim.Temizlik yapıyorum.Ispanakla uğraştım.Akşama artık
Hâlâ tarif almadı mi nevoş yaa bi yumurta kır dedim C Capanin Gururu TeyomC Capanin Gururu Teyom korkma seni zorla mutfağa sokmayız.İstediğin kadar sohbete dalabilirsin
Benden 1 yıl sonra üye olmuşsunHaziranda 10 yıl olacak gelsin puanciklar
Yumurtayı kırma işini başkasına verdimHâlâ tarif almadı mi nevoş yaa bi yumurta kır dedim C Capanin Gururu Teyom
Iyi ki arkamda devlet gibi bi hatun var kim korkar çıkmaz yollardanCızz ederim ben onları
Demi yedirmeyiz kurda kuşa
Hemen ona bak elşnle koymuş gibi buluyon
Tabi benim hipnoz yeteneğim varAma alıştıra alıştıra yapıyorumo potansiyel var sankim siz de kafam karıştı bir sürü yemek sayfasına daldım nasıl olduysa kilo aldırmayan tarifler paylaşın pleaseee
Hadi yaa ,ev işi bitmez. Benim de çok değil azıcık ama yurucem nevoşBen bugün yürümedim.Temizlik yapıyorum.Ispanakla uğraştım.Akşama artık
Yürüyelim inşaallahHadi yaa ,ev işi bitmez. Benim de çok değil azıcık ama yurucem nevoş
bak onu yaptım benHadi yaa ,ev işi bitmez. Benim de çok değil azıcık ama yurucem nevoş
Bunca zamandır senin yokluğundan mahrum kalmışım ya inanamiyorum puan gelecek ya o yüzden mutluyumBenden 1 yıl sonra üye olmuşsun
Teo ben o kadar basit bir tarif aldım ki sende alabilirsin bencebak onu yaptım ben
Nasıl farketmemişizBunca zamandır senin yokluğundan mahrum kalmışım ya inanamiyorum puan gelecek ya o yüzden mutluyum
Hepinizi seviyom benSev beni sev sev sev
Geöçen ne öğrendim varya tesadüf oldu oda,senin demin sosyalin mesaj sayısını gösterdin ya o rakama tıklayınca yazdığı mesajlar çıkıyor.Başka konularada ne yazdığın tıklayınca belli oluyor,benim asker eşleri vardı ayrılmıştım sayfaddan oradanda baktım 2011 yılındaki son mesajımı okudum.Eski üye ama yeni öğreniyor.Seneye kurt olur
hadi bakalım inşallahTeo ben o kadar basit bir tarif aldım ki sende alabilirsin bence