• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sahur Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Hepinizi seviyom ben :KK200: :KK200:

Geöçen ne öğrendim varya tesadüf oldu oda,senin demin sosyalin mesaj sayısını gösterdin ya o rakama tıklayınca yazdığı mesajlar çıkıyor.Başka konularada ne yazdığın tıklayınca belli oluyor,benim asker eşleri vardı ayrılmıştım sayfaddan oradanda baktım 2011 yılındaki son mesajımı okudum.
Evet ablam ben hep öyle buluyorum mesajları,kişileri :)Çok rahat oluyor😍

Nasıl farketmemişiz💝🤩😍
Aynen puan gelir💝🤩
Ikinizde farkli sayfalarda takilmisiz nevoşum ondan bence🤦‍♀️🤷‍♀️ bide ben yarışma bildirimlerinde bakmazdım. Yeni bakinca buldum burayi 🤩🤩🤗🤗

Hepinizi seviyom ben :KK200: :KK200:

Geöçen ne öğrendim varya tesadüf oldu oda,senin demin sosyalin mesaj sayısını gösterdin ya o rakama tıklayınca yazdığı mesajlar çıkıyor.Başka konularada ne yazdığın tıklayınca belli oluyor,benim asker eşleri vardı ayrılmıştım sayfaddan oradanda baktım 2011 yılındaki son mesajımı okudum.
O neymiş 🤷‍♀️

Bizde çok seviyoz çok çok çok çiçeem 🤩😍🤗🍒🍒🍒

Evet ablam ben hep öyle buluyorum mesajları,kişileri :)Çok rahat oluyor😍
Süper bişimiş varya tesadüf keşfettim onuda,diğer konu varya varya kapanmış ouda öyle buldum o kadar sayfada bulmak zor çünkü..:KK53::KK53:

Süper bişimiş varya tesadüf keşfettim onuda,diğer konu varya varya kapanmış ouda öyle buldum o kadar sayfada bulmak zor çünkü..:KK53::KK53:
Öğrenince her şey kolay🤩Karıştırmak lazım:)
Ben her yeri karıştırırım🤣

Back