Eski üye ama yeni öğreniyor.Seneye kurt olurAynen onu yapsaydı daha kolay bulacaktı
Biz koruruz seni
Neyse bu ay böyle karışıklık olur
Cızz ederim ben onlarıKk da uf yapacaklar bana
Demi yedirmeyiz kurda kuşaBiz koruruz seni
Hemen ona bak elşnle koymuş gibi buluyonAhaa o aklima gelmiyo ki
Haziranda 10 yıl olacakEski üye ama yeni öğreniyor.Seneye kurt olur
o potansiyel var sankim siz de
Ben bugün yürümedim.Temizlik yapıyorum.Ispanakla uğraştım.Akşama artık
Benden 1 yıl sonra üye olmuşsunHaziranda 10 yıl olacakgelsin puanciklar
Yumurtayı kırma işini başkasına verdim
Iyi ki arkamda devlet gibi bi hatun var kim korkar çıkmaz yollardanCızz ederim ben onları
Demi yedirmeyiz kurda kuşa
Hemen ona bak elşnle koymuş gibi buluyon
Tabi benim hipnoz yeteneğim varo potansiyel var sankim siz dekafam karıştı bir sürü yemek sayfasına daldım nasıl olduysa kilo aldırmayan tarifler paylaşın pleaseee
Hadi yaa ,ev işi bitmez. Benim de çok değil azıcık ama yurucem nevoşBen bugün yürümedim.Temizlik yapıyorum.Ispanakla uğraştım.Akşama artık
Yürüyelim inşaallahHadi yaa ,ev işi bitmez. Benim de çok değil azıcık ama yurucem nevoş
bak onu yaptım benHadi yaa ,ev işi bitmez. Benim de çok değil azıcık ama yurucem nevoş
Bunca zamandır senin yokluğundan mahrum kalmışım ya inanamiyorumBenden 1 yıl sonra üye olmuşsun
Teo ben o kadar basit bir tarif aldım ki sende alabilirsin bencebak onu yaptım ben
Nasıl farketmemişizBunca zamandır senin yokluğundan mahrum kalmışım ya inanamiyorumpuan gelecek ya o yüzden mutluyum
Hepinizi seviyom benSev beni sev sev sev
Geöçen ne öğrendim varya tesadüf oldu oda,senin demin sosyalin mesaj sayısını gösterdin ya o rakama tıklayınca yazdığı mesajlar çıkıyor.Başka konularada ne yazdığın tıklayınca belli oluyor,benim asker eşleri vardı ayrılmıştım sayfaddan oradanda baktım 2011 yılındaki son mesajımı okudum.Eski üye ama yeni öğreniyor.Seneye kurt olur
hadi bakalım inşallahTeo ben o kadar basit bir tarif aldım ki sende alabilirsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?