- 28 Haziran 2011
- 59.331
- 149.720
Dudiş bittiYorum yazdığın bdev mesela konuyu bul ana sayfada rakama tıkla mesajlarını gör,dudişte dene yebilirsin gerçikapanmış oda yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dudiş bittiYorum yazdığın bdev mesela konuyu bul ana sayfada rakama tıkla mesajlarını gör,dudişte dene yebilirsin gerçikapanmış oda yaaa
Israr ediyorum o potansiyeli gördüm nevoş ama benden inatçı cıktı bu kiz, nuh dedi peygamber demedi yada ben kandıramadımNasip canım zorlama yok sohbete bile gelse olur
Menemen gelecek
Bu seferde şöyle güzel bir menemen yapsanızda şamandıra yapsak olmaz mı ki
Şamandıra ekmek banma değil miydiMenemen gelecek
Dur ürkütme yavaş yavaşIsrar ediyorum o potansiyeli gördüm nevoş ama benden inatçı cıktı bu kiz, nuh dedi peygamber demedi yada ben kandıramadım
Tamam ilk oy sendenİlk defa istek yaptığım geliyor benden yüs puan ona
Şamandıra ekmek banma değil miydi
Sen teknolojiye daha yatkınsında ondan yaniBen sadece kkda değil her şeyde öyleyim,cesaretliyim
Heee öylrymişDudiş bitti
Evet öyleŞamandıra ekmek banma değil miydi
Abla kkdan sonra böyle oldum.Bozulsa bile deniyorumSen teknolojiye daha yatkınsında ondan yani
Heee öylrymiş
Ekmek banarak yemeyi bende çok severim ama insan ne yediğini göremiyor öyle de götürüyorAynen Bandıra bandıra yiyelim
Dikkat et kendine ciceeem ❤❤Ben kaçtım işlerimi hallerdeyim mutfaktayım hala iyi akşamlar görüşürüz yarın belki olmayabilirim haberiniz olsun
İyi akşamlarBen kaçtım işlerimi hallerdeyim mutfaktayım hala iyi akşamlar görüşürüz yarın belki olmayabilirim haberiniz olsun
Tmm üstüne düşmeyeyim artıkDur ürkütme yavaş yavaş
Bende oda yok nevoş otur 0 aldın moddayımAbla kkdan sonra böyle oldum.Bozulsa bile deniyorum
Sonra gelsin kilolarEkmek banarak yemeyi bende çok severim ama insan ne yediğini göremiyor öyle de götürüyor
Canımsın canom
Ekmek banarak yemeyi bende çok severim ama insan ne yediğini göremiyor öyle de götürüyor
Bende oda yok nevoş otur 0 aldın moddayım