- 8 Nisan 2017
- 56.966
- 299.933
- 698
Ama bu normal değil elif sanki çekilen dış insanı rahatlatır20lik disi cektiler birhafta oldu ama cok agrim var
Geçmiş olsun. Karanfilin kendisi değil de karanfil yağı var o iyi geliyor20lik disi cektiler birhafta oldu ama cok agrim var
Gidicem sanirimAma bu normal değil elif sanki çekilen dış insanı rahatlatır
Ben iki tane gömülü diş çektirdim biri iki gün ,biri de bir gün zonkladi geçti hatta iki gün zonklayana dikiş atmaları gerekiyormus onu bile yapmamış disci ..
Sagol canim birtürlü alamadim karanfil yaginiGeçmiş olsun. Karanfilin kendisi değil de karanfil yağı var o iyi geliyor
Ben de 2 tane çektirdim, sorun olmadıAma bu normal değil elif sanki çekilen dış insanı rahatlatır
Ben iki tane gömülü diş çektirdim biri iki gün ,biri de bir gün zonkladi geçti hatta iki gün zonklayana dikiş atmaları gerekiyormus onu bile yapmamış disci ..
İnşallah öyle değildir de kök mu kaldı acaba ...Gidicem sanirim
Zaten kıralabilir dedi sinire dayaniyo dedide zor bir cekim oldu ama kirildimi bilmiyorumİnşallah öyle değildir de kök mu kaldı acaba ...
Benim öyle oldu kırıldı da kırıldı hatta 3 kök çıkması lazım dedi baştan .tek kök çıkardı kaldı iki kök dedi ..ama 3 kök çıktı yani toplamda 4 koku varmış dişin hatta şaşırdıZaten kıralabilir dedi sinire dayaniyo dedide zor bir cekim oldu ama kirildimi bilmiyorum
Zor çekim olduğundan ağrıyordu zaten. Benim 20lik olmayan dişimi de çektirmiştim, zor olmuştu çekimi, ağrımıştı birkaç gün.Zaten kıralabilir dedi sinire dayaniyo dedide zor bir cekim oldu ama kirildimi bilmiyorum
Hic yemedim desem yeri kahve icen ben 4gun hic icmedimBenim öyle oldu kırıldı da kırıldı hatta 3 kök çıkması lazım dedi baştan .tek kök çıkardı kaldı iki kök dedi ..ama 3 kök çıktı yani toplamda 4 koku varmış dişin hatta şaşırdı
İnşallah kalmamıştır ama geçmezse ihmal etme acaba çok soğuk yada çok sıcak bişey mı yedin kihassas ya suna yeni cekim olmuş
Çok heyecanlı
Bana oy veren onlara da veriyor bakıyorum da
Bana oy veren onlara da veriyor bakıyorum da
İyi diyelim iyi olalımnagber
Ben suan dua edıyorum nevosum cekırdek cıtleyemem ellerım semaya acık
Allah hep iyilik versinİyi diyelim iyi olalım
Keske yıne 3 kişi kazansaydı dıger yarısma gıbıBana oy veren onlara da veriyor bakıyorum da
Biz de ederiz nolmuşBen suan dua edıyorum nevosum cekırdek cıtleyemem ellerım semaya acık
Yoklugumda neler olmuşKeske yıne 3 kişi kazansaydı dıger yarısma gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?