- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben arada coşuyorum. O yüzden bdv ye gitmiyom.Yaramazlık yapan korksun ben hep usluyumdur
Aaa ben kendime bdv yi yasakladımm sende yasakla kafan rahat oluyorBen arada coşuyorum. O yüzden bdv ye gitmiyom.
ORisim deynep ablana bulaşma hiç sen o eski kurtlardan
Kukrimu tanışıyoruz yaaOfisim deynep ablana bulaşma hiç sen o eski kurtlardan
Seninki de çok güzeldi canım yaa valla buralar tehlikeli sular. Kaçmak istiyorum ama çekiyor adetaSağol tatlım.
HazırlıyorumYarın neler var menüde nevoş
Hee bilmiyorsan ben uyarayım dedim canısıKukrimu tanışıyoruz yaa
Hadı bakalımmHazırlıyorum
Sagol çiçeğimmHee bilmiyorsan ben uyarayım dedim canısı
Bölümün admini bana oy vermiş çarp onu yüz bin milyonla bitti yarışma ikinci kimBu arada Kazen ve İsabel bana oy vermişti. Arada hava atayımMune gelse de O da bana oy verse keşke
Canım ben de çok özledim nasılsın? Ben gelmeyeli çok şey değişmiş kk hatunları sunum devleşmişler. Korkarım doğrusu yarışmaya katılmaya ama o heyecanı özlemedim de değil, belki birgün diyeyimNerelerdesin sen Tatlı deyince aklıma tiriliçen geldi güzel sunumlarını geldiözledik seni
Sende sağol canısıSagol çiçeğimm
CanımsınBölümün admini bana oy vermiş çarp onu yüz bin milyonla bitti yarışma ikinci kim
Abla yaa Hoşbuldum canımm..Benimde milföye sarılı poğaçası
Abla çitledim bir avuç yürüyordum gündüz yürümedim burda olaylar karışmış
Çok teşekkür ederiz canımBuraya uğramayalı uzun zaman oldu. Uğradığıma da pişman olmadım diyemeyeceğim Çoook nefis tarifler her biri de ayrı ayrı emek.
Hakeden kazansın İnşaAllah.
Benim oylarım @WunderLost ve Evva nın enfes sunumlu tariflerine gitti.
Banada verdilerBu arada Kazen ve İsabel bana oy vermişti. Arada hava atayımMune gelse de O da bana oy verse keşke
EvvosumAbla çitledim bir avuç yürüyordum gündüz yürümedim burda olaylar karışmış
Ben çok beğenmiştim sende ne bıraktı bilmiyorum:)Abla yaa Hoşbuldum canımm..
Ama o tarif bana pek hoş şeyler hatırlatmıyor