- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Yok canimAma yakın oylar ya geçersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canimAma yakın oylar ya geçersen
Dur bakalımYok canim
Ben katılmıyorum o zaman, tansiyonum dayanmazTatlıda deneyeceğim
Hayırlısı olsun canımBen katılmıyorum o zaman, tansiyonum dayanmaz
Benimde artikBen katılmıyorum o zaman, tansiyonum dayanmaz
Hayırlısı canım, ben boşuna sipariş verdim. Ona yanıyorum şimdiBenimde artik
Hayırlısı canım, ben boşuna sipariş verdim. Ona yanıyorum şimdi
Şimdi oy ile alakası ne anlamadımFarkı nedirHayırlısı canım, ben boşuna sipariş verdim. Ona yanıyorum şimdi
Oyla alakası yok canım. Çok yakın oylama olunca strese giriyorum katıldığım yarışmalarda. Bunu söyledim.Şimdi oy ile alakası ne anlamadımFarkı nedir
Bu tek oylada olur ne farkederOyla alakası yok canım. Çok yakın oylama olunca strese giriyorum katıldığım yarışmalarda. Bunu söyledim.
Ben kendi düşüncemi söyledim canım. Eski oylamalara bakınca, tek oyla böyle dip dibe olmuyordu oy sıralaması.Bu tek oylada olur ne farkeder
Denemeden bilemeyiz.Ben kesin hep 3 olsun demiyorum ama deneyelim.2 içinde böyle düşünmüştük.Bence gayet iyi oldu.Ben kendi düşüncemi söyledim canım. Eski oylamalara bakınca, tek oyla böyle dip dibe olmuyordu oy sıralaması.
Belki de tezim yanlış, bilmiyorum. Sadece benim düşüncem böyle
Canım bu kadar sıkıntı yapma herkes nasibinde olana kavuşurBen kendi düşüncemi söyledim canım. Eski oylamalara bakınca, tek oyla böyle dip dibe olmuyordu oy sıralaması.
Belki de tezim yanlış, bilmiyorum. Sadece benim düşüncem böyle
Siz kavuştunuz sanırım, hayırlı olsun.Canım bu kadar sıkıntı yapma herkes nasibinde olana kavuşur
Canım bu ozrengin söylediği için olmadı.Bölümde arkadaşlar bugün bile söylediler.Siz kavuştunuz sanırım, hayırlı olsun.
Maşallah afiyet olmuştur çoktanTopiğe pide yaptım, ezanı duyan yesin
Hayır canım, onun için demedim. Aldığım tarif o arkadaşa gitti diye düşündüm. Bu sebeple “hayırlı olsun” dedim.Canım bu ozrengin söylediği için olmadı.Bölümde arkadaşlar bugün bile söylediler.
Deneyelim diyorum.
Ben yarışmaya katılmadım daha önce .Siz kavuştunuz sanırım, hayırlı olsun.
Hayır tabi kiSenin tarifi nasıl vereyimHayır canım, onun için demedim. Aldığım tarif o arkadaşa gitti diye düşündüm. Bu sebeple “hayırlı olsun” dedim.