- 14 Haziran 2019
- 13.364
- 47.168
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de aklımdan geçti bugünKeske yıne 3 kişi kazansaydı dıger yarısma gıbı![]()
Ya gecen hafta degıl pınar beyazdakı yarısma miniiikYoklugumda neler olmuşödül kime gitti 3 kişiye de mi gitti
![]()
Ne kaa guzel olurdu sızede ederdım dua ozaman ama sımdı kendıme sadeceBenim de aklımdan geçti bugün![]()
Sağol tatlım.Buraya uğramayalı uzun zaman oldu. Uğradığıma da pişman olmadım diyemeyeceğimÇoook nefis tarifler her biri de ayrı ayrı emek.
Hakeden kazansın İnşaAllah.
Benim oylarımWunderLost ve
Evva nın enfes sunumlu tariflerine gitti.
![]()
![]()
![]()
Nerelerdesin senBuraya uğramayalı uzun zaman oldu. Uğradığıma da pişman olmadım diyemeyeceğimÇoook nefis tarifler her biri de ayrı ayrı emek.
![]()
![]()
![]()
Hoş geldinBuraya uğramayalı uzun zaman oldu. Uğradığıma da pişman olmadım diyemeyeceğimÇoook nefis tarifler her biri de ayrı ayrı emek.
![]()
![]()
![]()
Benimde milföye sarılı poğaçasıNerelerdesin senTatlı deyince aklıma tiriliçen geldi
güzel sunumlarını geldi
özledik seni
![]()
O da bize vereydi bari.Bu arada Kazen ve İsabel bana oy vermişti. Arada hava atayımMune gelse de O da bana oy verse keşke
![]()
Mune bana oy vercek içime doğuyorBu arada Kazen ve İsabel bana oy vermişti. Arada hava atayımMune gelse de O da bana oy verse keşke
![]()
Nevoş bu mesajı her sayfanın başına koysanaBu arada Kazen ve İsabel bana oy vermişti. Arada hava atayımMune gelse de O da bana oy verse keşke
![]()
Bir saattir menü yapmaya çalışıyorumNevoş bu mesajı her sayfanın başına koysana![]()
Benim içime doğmasın. Mune, güneş gibi doğar. Banlar gider.Mune bana oy vercek içime doğuyor![]()
Yarın neler var menüde nevoşBir saattir menü yapmaya çalışıyorum![]()
Yaramazlık yapan korksun ben hep usluyumdurBenim içime doğmasın. Mune, güneş gibi doğar. Banlar gider.![]()