- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Etme etme sen çekirdek çitleBiz de ederiz nolmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etme etme sen çekirdek çitleBiz de ederiz nolmuş
Benim de aklımdan geçti bugünKeske yıne 3 kişi kazansaydı dıger yarısma gıbı
Ya gecen hafta degıl pınar beyazdakı yarısma miniiikYoklugumda neler olmuş ödül kime gitti 3 kişiye de mi gitti
Ne kaa guzel olurdu sızede ederdım dua ozaman ama sımdı kendıme sadeceBenim de aklımdan geçti bugün
Sağol tatlım.Buraya uğramayalı uzun zaman oldu. Uğradığıma da pişman olmadım diyemeyeceğim Çoook nefis tarifler her biri de ayrı ayrı emek.
Hakeden kazansın İnşaAllah.
Benim oylarım WunderLost ve Evva nın enfes sunumlu tariflerine gitti.
Nerelerdesin sen Tatlı deyince aklıma tiriliçen geldi güzel sunumlarını geldiözledik seniBuraya uğramayalı uzun zaman oldu. Uğradığıma da pişman olmadım diyemeyeceğim Çoook nefis tarifler her biri de ayrı ayrı emek.
Hoş geldinBuraya uğramayalı uzun zaman oldu. Uğradığıma da pişman olmadım diyemeyeceğim Çoook nefis tarifler her biri de ayrı ayrı emek.
Benimde milföye sarılı poğaçasıNerelerdesin sen Tatlı deyince aklıma tiriliçen geldi güzel sunumlarını geldiözledik seni
O da bize vereydi bari.Bu arada Kazen ve İsabel bana oy vermişti. Arada hava atayımMune gelse de O da bana oy verse keşke
Mune bana oy vercek içime doğuyorBu arada Kazen ve İsabel bana oy vermişti. Arada hava atayımMune gelse de O da bana oy verse keşke
Nevoş bu mesajı her sayfanın başına koysanaBu arada Kazen ve İsabel bana oy vermişti. Arada hava atayımMune gelse de O da bana oy verse keşke
Evet evetMune abla oyunu bekliyoruz
Mune bana oy vercek içime doğuyor
Bir saattir menü yapmaya çalışıyorumNevoş bu mesajı her sayfanın başına koysana
Benim içime doğmasın. Mune, güneş gibi doğar. Banlar gider.Mune bana oy vercek içime doğuyor
Yarın neler var menüde nevoşBir saattir menü yapmaya çalışıyorum
Yaramazlık yapan korksun ben hep usluyumdurBenim içime doğmasın. Mune, güneş gibi doğar. Banlar gider.