- 1 Aralık 2019
- 5.726
- 23.394
- 348
- 30
Aaaa sen gel adanaya ben seni agirlayayim.aplacimmBuraya gitmiştim:)
Benim kuzenlerimde Adana'da:)
Dayımda polisti orada emekli oldu:)Kendisi geçen yıl vefat etti ama çocukları orada:)Birkaç defa gittim:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa sen gel adanaya ben seni agirlayayim.aplacimmBuraya gitmiştim:)
Dayımda polisti orada emekli oldu:)Kendisi geçen yıl vefat etti ama çocukları orada:)Birkaç defa gittim:)
Aynen canım yoksa çoktan gitmiştim:)Bu covid mahvetti zaten. Herkesi eve bağladı..
Sağlık sıhhat olsun, elbet kavuşursunuz
Ne güzelsevenin çok
![]()
Ay ciddenmiiyaaSen onların bana yazdığı mektupları görsen:)
Tamam inşaallah:)Aaaa sen gel adanaya ben seni agirlayayim.aplacimm![]()
Sizin aile de emniyet personeli çok maşallahBuraya gitmiştim:)
Olsun du güzel şeyler.duymak ister insan arada gece gece mutlu etmek istedimOylamanın benimle alakası yok:)
Onu baştan söyleyeyim:)
Rakiplerin dişli ama senin tarifte çok güzel bu sefer şaşırttın beni:)
Canım çok emek çektim onlar için:)Ben hayata dokunmak olarak bakıyorum bazı şeylere:)Ay ciddenmiiyaanekadar çok sevmişler
abla senden iyi öğretmen olurmuş aslında
![]()
Bugun basladik yanmayaSizin aile de emniyet personeli çok maşallah![]()
Adana güzel hoşta yazın nem çok
Olma ihtimali çok yüksek nevoşumCanım çok emek çektim onlar için:)Ben hayata dokunmak olarak bakıyorum bazı şeylere:)
Geç kalınmış bir hayal benim için:)Ondan çocuk gelişimi okuyorum :)
Olmasam bile eğitimini almak istiyorum:)
O zaman teşekkür ederimOlsun du güzel şeyler.duymak ister insan arada gece gece mutlu etmek istedimo ilk acemiligimde abla ya 3 oyla rekor kirdim maşallah
![]()
Evet canım varmış ama yaşımdan olur mu bilmem:)Olma ihtimali çok yüksek nevoşum![]()
Bende urfadayım canım. Burda da çok sıcak oluyor ama adana buram buram mübarek.Bugun basladik yanmaya![]()
Aynen abla.ama ihmal.etmemem sanki burayidaO zaman teşekkür ederim
Aynen o acemilik olmuş bunda çıta bayağı yükseldi:)
İkizler gelene kadar bizimle olursun:)
Sonra zor :)
Bebekler kız olacak değil mi?
Öğretmenlikte yaş sınırı yok nevoşum, sıkıntı yok merak etmeEvet canım varmış ama yaşımdan olur mu bilmem:)
Evet canım var:)Sizin aile de emniyet personeli çok maşallah![]()
Adana güzel hoşta yazın nem çok
Çok şanslısınAynen abla.ama ihmal.etmemem sanki burayidaevet abla kiz ikiside
![]()
Her geln giderken ayni şeyi eoyluyorBende urfadayım canım. Burda da çok sıcak oluyor ama adana buram buram mübarek.Yazın denk gelmiştim sıcagına. Allah yardımcınız olsun
Mersin de çok güzelEvet canım var:)
Aynen durduğun yerde ter boşaltıyorsun:)
Ben Mersin'i daha çok beğendim:)
Ben aslında farklı eğitimler alıp,kurs merkezinde çalışmak istiyorum:)Öğretmenlikte yaş sınırı yok nevoşum, sıkıntı yok merak etme❤