- 1 Aralık 2019
- 5.672
- 22.988
- 30
Aaaa sen gel adanaya ben seni agirlayayim.aplacimmBuraya gitmiştim:)
Benim kuzenlerimde Adana'da:)
Dayımda polisti orada emekli oldu:)Kendisi geçen yıl vefat etti ama çocukları orada:)Birkaç defa gittim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa sen gel adanaya ben seni agirlayayim.aplacimmBuraya gitmiştim:)
Dayımda polisti orada emekli oldu:)Kendisi geçen yıl vefat etti ama çocukları orada:)Birkaç defa gittim:)
Aynen canım yoksa çoktan gitmiştim:)Bu covid mahvetti zaten. Herkesi eve bağladı..
Sağlık sıhhat olsun, elbet kavuşursunuz
Ne güzel sevenin çok
Ay ciddenmiiyaa nekadar çok sevmişler abla senden iyi öğretmen olurmuş aslındaSen onların bana yazdığı mektupları görsen:)
Tamam inşaallah:)Aaaa sen gel adanaya ben seni agirlayayim.aplacimm
Sizin aile de emniyet personeli çok maşallahBuraya gitmiştim:)
Taam ben bunu bi düşüneyim perisko
Olsun du güzel şeyler.duymak ister insan arada gece gece mutlu etmek istedim o ilk acemiligimde abla ya 3 oyla rekor kirdim maşallahOylamanın benimle alakası yok:)
Onu baştan söyleyeyim:)
Rakiplerin dişli ama senin tarifte çok güzel bu sefer şaşırttın beni:)
Canım çok emek çektim onlar için:)Ben hayata dokunmak olarak bakıyorum bazı şeylere:)Ay ciddenmiiyaa nekadar çok sevmişler abla senden iyi öğretmen olurmuş aslında
Bugun basladik yanmayaSizin aile de emniyet personeli çok maşallah
Adana güzel hoşta yazın nem çok
Olma ihtimali çok yüksek nevoşumCanım çok emek çektim onlar için:)Ben hayata dokunmak olarak bakıyorum bazı şeylere:)
Geç kalınmış bir hayal benim için:)Ondan çocuk gelişimi okuyorum :)
Olmasam bile eğitimini almak istiyorum:)
O zaman teşekkür ederimOlsun du güzel şeyler.duymak ister insan arada gece gece mutlu etmek istedim o ilk acemiligimde abla ya 3 oyla rekor kirdim maşallah
Evet canım varmış ama yaşımdan olur mu bilmem:)Olma ihtimali çok yüksek nevoşum
Bende urfadayım canım. Burda da çok sıcak oluyor ama adana buram buram mübarek. Yazın denk gelmiştim sıcagına. Allah yardımcınız olsunBugun basladik yanmaya
Aynen abla.ama ihmal.etmemem sanki burayida evet abla kiz ikisideO zaman teşekkür ederim
Aynen o acemilik olmuş bunda çıta bayağı yükseldi:)
İkizler gelene kadar bizimle olursun:)
Sonra zor :)
Bebekler kız olacak değil mi?
Öğretmenlikte yaş sınırı yok nevoşum, sıkıntı yok merak etme ❤Evet canım varmış ama yaşımdan olur mu bilmem:)
Evet canım var:)Sizin aile de emniyet personeli çok maşallah
Adana güzel hoşta yazın nem çok
Çok şanslısınAynen abla.ama ihmal.etmemem sanki burayida evet abla kiz ikiside
Her geln giderken ayni şeyi eoyluyor allah yardimciniz olsn diye cok saol.kuzumBende urfadayım canım. Burda da çok sıcak oluyor ama adana buram buram mübarek. Yazın denk gelmiştim sıcagına. Allah yardımcınız olsun
Mersin de çok güzelEvet canım var:)
Aynen durduğun yerde ter boşaltıyorsun:)
Ben Mersin'i daha çok beğendim:)
Ben aslında farklı eğitimler alıp,kurs merkezinde çalışmak istiyorum:)Öğretmenlikte yaş sınırı yok nevoşum, sıkıntı yok merak etme ❤