- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
Özledin dimiOooo sefan olsun Ben Antep'e gitmek istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özledin dimiOooo sefan olsun Ben Antep'e gitmek istiyorum
Parmaklarim çalissin o zmn bakin iki bebe ile yaptim zahmetli bir seydi hadi tatli kizlarr balliiya oy verinBildirim gidince gelir:)
Oy istemek yasakParmaklarim çalissin o zmn bakin iki bebe ile yaptim zahmetli bir seydi hadi tatli kizlarr balliiya oy verin
Aynen çok özledim:)10 yıl dile kolay:)Özledin dimi
Ne sordun, arada kaynamıştırBenim soru havada kaldı kimse cevap vermedi
Çok güzel yaa. Bende bayıldım ❤Ne huzurlu görünüyor içim açıldı valla canım
Allah tekrar kavuştursun. Arkadaşların da oradaAynen çok özledim:)10 yıl dile kolay:)
Hediye çarkından video.pass geldi. Youtubeda geçerli. Ama şimdi girersem internetim den yer mi ? Bu vodafone güvende olmuyo kararsız kaldımGörmedim:)
Tamam tamam ♀Oy istemek yasak
Boşver ablam, zaten artık o ben değilimyasminsay bulamdım kız
Amin inşaallah Evet canım çevrem geniş orada:)Allah tekrar kavuştursun. Arkadaşların da orada
Bana da geliyor arada, ama hiç dikkat etmedimHediye çarkından video.pass geldi. Youtubeda geçerli. Ama şimdi girersem internetim den yer mi ? Bu vodafone güvende olmuyo kararsız kaldım
Ballisko yakican başıniTamam tamam ♀
Ama çağrışım yapsak oda yasakmi abla mesela böyle kanepeler pek yahsiOy istemek yasak
Normal net paketinde değil, hediyeden gidiyor.Hediye çarkından video.pass geldi. Youtubeda geçerli. Ama şimdi girersem internetim den yer mi ? Bu vodafone güvende olmuyo kararsız kaldım
Onu bilmiyorum canım ama denemen lazım:)Kısa bir şey izle bak nereden gidiyor:)Hediye çarkından video.pass geldi. Youtubeda geçerli. Ama şimdi girersem internetim den yer mi ? Bu vodafone güvende olmuyo kararsız kaldım
Vodafone pek tekin değil, bedava diyo ama bilemedim bendeBana da geliyor arada, ama hiç dikkat etmedim
Çocuklar da özlemiştir seniAmin inşaallah Evet canım çevrem geniş orada:)