- 1 Aralık 2019
- 5.672
- 22.983
- 30
Yaa öyle diyolar abla bahsetsene biraz +larindanÇok şanslısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa öyle diyolar abla bahsetsene biraz +larindanÇok şanslısın
Aynen canım keşke:)Mersin de çok güzel
Ülkemiz cennet gibi. Her şehrini gezebilsek keşke
Birçok etkinlikte varsın en basta abla anlattığın kadarı ile çok şey yapmışsın gerçekten yani sevmemeleri için bir neden yok.Gercekten dediğin gibi hayatlarina dokunmussun hepsininki seviliyorsunCanım çok emek çektim onlar için:)Ben hayata dokunmak olarak bakıyorum bazı şeylere:)
Geç kalınmış bir hayal benim için:)Ondan çocuk gelişimi okuyorum :)
Olmasam bile eğitimini almak istiyorum:)
Inş nevoşum neden olmasın, belki kendi kurumunu bile acarsın ❤Ben aslında farklı eğitimler alıp,kurs merkezinde çalışmak istiyorum:)
Malatya'da henüz çok yaygın değil ama Antep'te çok yaygındı:)
Oralar fenaAynen canım keşke:)
Doğu Karadenizi merak ediyorum:)
Canım sana arkadaş ,seni dinleyecekler,beraber bir şeyler yapacaksınız:)Küçükken çok süsleme ben çok süslü gezdirdim şimdi çok kokoşlar40 ları çıkmadan kafalarına süslü bandanalar takmaya başladım gerisini sen düşünYaa öyle diyolar abla bahsetsene biraz +larindan
Var bir hayalimiz diyelim:)Inş nevoşum neden olmasın, belki kendi kurumunu bile acarsın ❤
İnşaallah canım Karadeniz'de bir Kastamonu'ya gittim:)Oralar fena
Denizi dogası havası. İnşallah gideriz birgün
Öyle canım sağolBirçok etkinlikte varsın en basta abla anlattığın kadarı ile çok şey yapmışsın gerçekten yani sevmemeleri için bir neden yok.Gercekten dediğin gibi hayatlarina dokunmussun hepsininki seviliyorsun
Okadar iyi yapiyosunki her açıdan hem gelişiyorsun hemde çevrene birşeyler katiyorsun
Yaaa severim eşim diyo ki ben bi misafir gelecegi zaman cok panik yaparim.sebepsiz yere ev temizdir ikramliklarimida hazrlarim ama gereksz gerilirim artk strese grmezsin kzlarin biri evi temzler biri ikramliklari hazrlar sende sakinlersin diyo güzel hayaller rabbim gercegini yasamayida nasip.etsin. ve benden dua bekleyen tüm arkadaşlarimada rabbim tez zamnda minik mucizelerini gondersin mutluluk paylastkça çoğalir rabbim mutluluguma ortak bir sürü yeni anne adayi ile bu döngüde ilerlememizi nasip etsin aminCanım sana arkadaş ,seni dinleyecekler,beraber bir şeyler yapacaksınız:)Küçükken çok süsleme ben çok süslü gezdirdim şimdi çok kokoşlar40 ları çıkmadan kafalarına süslü bandanalar takmaya başladım gerisini sen düşün
Ev işlerinde yardım ediyorlar.Gerçi ben oğluma da yaptırıyorum ama kızlar başka:)
Bizde çok seviyoruz seniiiiÖyle canım sağol
Bir Allah razı olsun demeleri yetiyor benim için:)
Bende senin gibiyim canım ne yazık ki o geçmiyor:)Yaaa severim eşim diyo ki ben bi misafir gelecegi zaman cok panik yaparim.sebepsiz yere ev temizdir ikramliklarimida hazrlarim ama gereksz gerilirim artk strese grmezsin kzlarin biri evi temzler biri ikramliklari hazrlar sende sakinlersin diyo güzel hayaller rabbim gercegini yasamayida nasip.etsin. ve benden dua bekleyen tüm arkadaşlarimada rabbim tez zamnda minik mucizelerini gondersin mutluluk paylastkça çoğalir rabbim mutluluguma ortak bir sürü yeni anne adayi ile bu döngüde ilerlememizi nasip etsin amin
Hayırlı sağlıklı bıcır bıcır bir evlat olsunlar inşallah canım benimYaaa severim eşim diyo ki ben bi misafir gelecegi zaman cok panik yaparim.sebepsiz yere ev temizdir ikramliklarimida hazrlarim ama gereksz gerilirim artk strese grmezsin kzlarin biri evi temzler biri ikramliklari hazrlar sende sakinlersin diyo güzel hayaller rabbim gercegini yasamayida nasip.etsin. ve benden dua bekleyen tüm arkadaşlarimada rabbim tez zamnda minik mucizelerini gondersin mutluluk paylastkça çoğalir rabbim mutluluguma ortak bir sürü yeni anne adayi ile bu döngüde ilerlememizi nasip etsin amin
Bende sizi seviyorumBizde çok seviyoruz seniiii
Bende sizi seviyorum
eşim diyo ki eve misafir cagirmicam sırf şu gerilimini çekmemk içinBende senin gibiyim canım ne yazık ki o geçmiyor:)
Kızlar ,eşim herkes yardım bile etse ben her şey mükemmel olsun istediğim için geriliyorum:)Ama çok faydaları oluyor:)
Amin inşaallah
Amin cnm allah razi olsnHayırlı sağlıklı bıcır bıcır bir evlat olsunlar inşallah canım benim
Senide seviyorum Sen niye yatmadın:)
Eşimde öyle söylüyorZaten 1 yıldır gelen yokeşim diyo ki eve misafir cagirmicam sırf şu gerilimini çekmemk için
Adana çok çok sıcak ya yazınBende urfadayım canım. Burda da çok sıcak oluyor ama adana buram buram mübarek. Yazın denk gelmiştim sıcagına. Allah yardımcınız olsun