- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.508
Te burdan suya atlayasim geldiÇok güzel yaa. Bende bayıldım ❤ Eki Görüntüle 2828223
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Te burdan suya atlayasim geldiÇok güzel yaa. Bende bayıldım ❤ Eki Görüntüle 2828223
Sen bilirsin az çok ama arkadaş çok sık katılmıyor.Sonra bunu profilde veya diğer konularda yapar başı yanar diye söyledim:)Ama çağrışım yapsak oda yasakmi abla mesela böyle kanepeler pek yahsi
Youtube ve izlesene de geçerli sadece diyoNormal net paketinde değil, hediyeden gidiyor.
Sıkıntı yok canım :)Acemiligime ver Nevreste üzme beni
Te burdan suya atlayasim geldi
Bende domates biber mi koyayım profile perişimAma çağrışım yapsak oda yasakmi abla mesela böyle kanepeler pek yahsi
Vallahi internet hediyelerimde hiç paketimden gitmiyor. İletişim pass geldiğinde, hiç dikkat etmedim. Youtube izlemem fazla, ondan bilmiyorum.Vodafone pek tekin değil, bedava diyo ama bilemedim bende
Tamam sıkıntı olmaz canım. Kontrollü kullan yinedeYoutube ve izlesene de geçerli sadece diyo
Biliyorum ablacım biliyorum isim şaka dikkat etmesi lazımSen bilirsin az çok ama arkadaş çok sık katılmıyor.Sonra bunu profilde veya diğer konularda yapar başı yanar diye söyledim:)
Aynen canım:)Çocuklar da özlemiştir seni
Umut ışıgı var mi dersin aplaalrinn baliii şekeriiii minnoşuuu tatlisiiiiii premsesiii hiiSıkıntı yok canım :)
Olur öyle şeyler ama bu konuda sadece:)
Sen direk koy ebbege banip le uğraşmaBende domates biber mi koyayım profile perişim
Ya herru ya merru deyip dalacam şimdi youtube a o olacakVallahi internet hediyelerimde hiç paketimden gitmiyor. İletişim pass geldiğinde, hiç dikkat etmedim. Youtube izlemem fazla, ondan bilmiyorum.
Buraya gitmiştim:)Çok güzel yaa. Bende bayıldım ❤ Eki Görüntüle 2828223
YaaaaAynen canım:)
Bir arkadaşım Tunceli'ye taşındı:)
Onun çocuklar minikti:)
Buradan geçiyorlar ama covid dolayısıyla gelemiyorlar.Her seferinde anne yeşilyurt yazıyor .Teyzem burada hadi gidelim lütfen diyorlarmış:)
Öğrencilerle görüşüyorum:)Arıyorlar:)Videolar yolluyorlar:)
Oylamanın benimle alakası yok:)Umut ışıgı var mi dersin aplaalrinn baliii şekeriiii minnoşuuu tatlisiiiiii premsesiii hii
Kesin çözüm diyorsun perişimSen direk koy ebbege banip le uğraşma
Bu covid mahvetti zaten. Herkesi eve bağladı..Aynen canım:)
Bir arkadaşım Tunceli'ye taşındı:)
Onun çocuklar minikti:)
Buradan geçiyorlar ama covid dolayısıyla gelemiyorlar.Her seferinde anne yeşilyurt yazıyor .Teyzem burada hadi gidelim lütfen diyorlarmış:)
Öğrencilerle görüşüyorum:)Arıyorlar:)Videolar yolluyorlar:)
Sen onların bana yazdığı mektupları görsen:)
NetttKesin çözüm diyorsun perişim