• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sahur Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Ama çağrışım yapsak oda yasakmi abla🤣🤣 mesela böyle kanepeler pek yahsi :KK70: 🛋️🛋️🛋️🛋️🛋️🛋️🛋️:KK53:
Sen bilirsin az çok ama arkadaş çok sık katılmıyor.Sonra bunu profilde veya diğer konularda yapar başı yanar diye söyledim:)

Sen bilirsin az çok ama arkadaş çok sık katılmıyor.Sonra bunu profilde veya diğer konularda yapar başı yanar diye söyledim:)
Biliyorum ablacım biliyorum isim şaka dikkat etmesi lazım 🤐

Çocuklar da özlemiştir seni 🥰
Aynen canım:)
Bir arkadaşım Tunceli'ye taşındı:)
Onun çocuklar minikti:)
Buradan geçiyorlar ama covid dolayısıyla gelemiyorlar.Her seferinde anne yeşilyurt yazıyor .Teyzem burada hadi gidelim lütfen diyorlarmış:)
Öğrencilerle görüşüyorum:)Arıyorlar:)Videolar yolluyorlar:)

Vallahi internet hediyelerimde hiç paketimden gitmiyor. İletişim pass geldiğinde, hiç dikkat etmedim. Youtube izlemem fazla, ondan bilmiyorum.🤷🏻‍♀️
Ya herru ya merru deyip dalacam şimdi youtube a o olacak😂

Buradan geçiyorlar ama covid dolayısıyla gelemiyorlar.Her seferinde anne yeşilyurt yazıyor .Teyzem burada hadi gidelim lütfen diyorlarmış:)
Yaaaa😍😍😍😍🤗

Umut ışıgı var mi dersin aplaalrinn baliii şekeriiii minnoşuuu tatlisiiiiii premsesiii hii :KK15::KK45:
Oylamanın benimle alakası yok:)
Onu baştan söyleyeyim:)
Rakiplerin dişli ama senin tarifte çok güzel bu sefer şaşırttın beni:)

Bu covid mahvetti zaten. Herkesi eve bağladı..
Sağlık sıhhat olsun, elbet kavuşursunuz 🤩
Ne güzel ❤️ sevenin çok 🤩

Back