• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sahur Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Oo abla çok var çeşit çok yapmak isteyen varken bence çok iyi olur sonuçta en iyisi seçilecek 🤷‍♀️
Evvosum ozaman kategorı adı cheesecake kategorısı olmaz mı ya kafam karıstı:deli:

Abla eğerki tatlıya kadar kazanmazsam büyük savaş vericem yapmak istediğimi sen biliyorsun hatırlıyormusun bilmiyorum 😁 ama çeşit çok chesecakete
İşte elimde liste olmalı öyle çok deyip tıkanmasına müsade edemem.Ben garanticiyim:)

Evvosum ozaman kategorı adı cheesecake kategorısı olmaz mı ya kafam karıstı:deli:
Yav işte tatlı yarışması değilmi önden gelen kapar ne farkederki pastada tatlı onda da çok seçenem var bana pasta düşse öpüp başıma koyacam 😁

Yav işte tatlı yarışması değilmi önden gelen kapar ne farkederki pastada tatlı onda da çok seçenem var bana pasta düşse öpüp başıma koyacam 😁
Sen yaparsın 👏🏻👏🏻🤩

Dua edin eylül uyumadi diye burdayim yoksa simdiye kadar horluyo olucaktim:uykucu:
Bende sasırdım bızde esnek çalışma saatıne gectık ya yıne bıraz daha fazla uyuyacagıö dıye burdayım😁😁

Back