- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Bence kalkmali yarismadanBence haksız rekabet olur ıste o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kalkmali yarismadanBence haksız rekabet olur ıste o zaman
Yok değil :)Yazdım ama dogrumu
Evvosum ozaman kategorı adı cheesecake kategorısı olmaz mı ya kafam karıstıOo abla çok var çeşit çok yapmak isteyen varken bence çok iyi olur sonuçta en iyisi seçilecek
Nevoş rezervasyonla calismiyormus ondan guluyomSosyalim neden gülüyooon bilgileıyorum şurda ASSOSyal
Abla eğerki tatlıya kadar kazanmazsam büyük savaş vericem yapmak istediğimi sen biliyorsun hatırlıyormusun bilmiyorum ama çeşit çok chesecaketeTamam liste verin bana 20 chesecake :)
Zaten kategori iftar sonrası tatlılar:)Bence haksız rekabet olur ıste o zaman
Üstüne bastin ayagini kaldirEvvosum ozaman kategorı adı cheesecake kategorısı olmaz mı ya kafam karıstı
Bende bitane buldum verirmisin bilmemZaten kategori iftar sonrası tatlılar:)
Ben chesecake sevmem oy bile vermemHemde iftar tatlısına
İşte elimde liste olmalı öyle çok deyip tıkanmasına müsade edemem.Ben garanticiyim:)Abla eğerki tatlıya kadar kazanmazsam büyük savaş vericem yapmak istediğimi sen biliyorsun hatırlıyormusun bilmiyorum ama çeşit çok chesecakete
Bende cheesecake yıyemıyorumda hıcte yapmadımZaten kategori iftar sonrası tatlılar:)
Ben chesecake sevmem oy bile vermemHemde iftar tatlısına
Yav işte tatlı yarışması değilmi önden gelen kapar ne farkederki pastada tatlı onda da çok seçenem var bana pasta düşse öpüp başıma koyacamEvvosum ozaman kategorı adı cheesecake kategorısı olmaz mı ya kafam karıstı
Bize kalmaz bacımsu kalmazYav işte tatlı yarışması değilmi önden gelen kapar ne farkederki pastada tatlı onda da çok seçenem var bana pasta düşse öpüp başıma koyacam
Ben bakayım sana veririm liste ablaİşte elimde liste olmalı öyle çok deyip tıkanmasına müsade edemem.Ben garanticiyim:)
Sen yaparsınYav işte tatlı yarışması değilmi önden gelen kapar ne farkederki pastada tatlı onda da çok seçenem var bana pasta düşse öpüp başıma koyacam
Bende sasırdım bızde esnek çalışma saatıne gectık ya yıne bıraz daha fazla uyuyacagıö dıye burdayımDua edin eylül uyumadi diye burdayim yoksa simdiye kadar horluyo olucaktim
Bende öyle sevmiyorum:)Bende cheesecake yıyemıyorumda hıcte yapmadım
Ama yok sadece ben değil herkes yapar orişimSen yaparsın
Yok canım öyle bir yarışma yapamam :)Ben bakayım sana veririm liste abla
Dua edin eylül uyumadi diye burdayim yoksa simdiye kadar horluyo olucaktim