- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Abla sen bilirsin ben zaten illa olsun demiyorum isteyen alsın chesecake ben istemiyorumYok canım öyle bir yarışma yapamam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla sen bilirsin ben zaten illa olsun demiyorum isteyen alsın chesecake ben istemiyorumYok canım öyle bir yarışma yapamam :)
Abla sen bilirsin ben zaten illa olsun demiyorum isteyen alsın chesecake ben istemiyorum
İsteyenlerden çok parçaladık kendimizi bizeneyse sankiSanki konusuyomuşum gibi bogazim agridi burda yazarken
Tatlida tatli yapin keskul tamam isteBence tatliya kimse katılmasın süprüz olsun
Canım bir sürü güzel tatlı var:)Abla sen bilirsin ben zaten illa olsun demiyorum isteyen alsın chesecake ben istemiyorum
Heeee istemiyoz biz karisiyoz senle benİsteyenlerden çok parçaladık kendimizi bizeneyse sanki
Ayy filizkom hazır toz keşkül satılıyor ya pakette çok güzel oluyo yaaTatlida tatli yapin keskul tamam iste
Bunlar daha önce burada yapılan tatlılar dimi nevoşCanım bir sürü güzel tatlı var:)
Yani chesecake her seferinde almadı,sunum önemli:)Ben yapsam sonuncu olur
İnan bu tarz bir sürü tatlı var:)
Cocostar Pasta
Magnolia
Güllaç
Tiramisu
Karpatka
Profiterol
Rus pastası
Sütlaç
Heh tam senlik üsengec tatlisiAyy filizkom hazır toz keşkül satılıyor ya pakette çok güzel oluyo yaa
Keşke nevoş kabul etsene güzel olurduHeh tam senlik üsengec tatlisi
Nelleeeeeer neeeelleeeeeeerrrrrŞuan aklından neler geciyo acaba wundercan merak ediyorum
Tamam o zaman çorbaDeğil demedim ,ama olmayabilir
Benimde icimden çorba geciyo ama bilmiyorumNelleeeeeer neeeelleeeeeeerrrrr
Tamam o zaman çorba
Hadi bakalım tutturcaz miBenimde icimden çorba geciyo ama bilmiyorum
Evet canım :)Daha bir sürü var:)Bunlar daha önce burada yapılan tatlılar dimi nevoş
Yok abla konu üzerine konuştuk yoksa bana farketmez yaptığım sürece sende seçenek sun diyince yazdım.Canım bir sürü güzel tatlı var:)
Yani chesecake her seferinde almadı,sunum önemli:)Ben yapsam sonuncu olur
İnan bu tarz bir sürü tatlı var:)
Cocostar Pasta
Magnolia
Güllaç
Tiramisu
Karpatka
Profiterol
Rus pastası
Sütlaç
Corbaysa neyapcaz bide ovarHadi bakalım tutturcaz mi
İşte 20 tane çıkmaz canım:)Yok abla konu üzerine konuştuk yoksa bana farketmez yaptığım sürece sende seçenek sun diyince yazdım.