- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Hee sen yapmıştınBen mi yapmıştım vaay bee gel zaman git zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hee sen yapmıştınBen mi yapmıştım vaay bee gel zaman git zaman
Ramazandayiz carpilcankaç kadeh kırıldı minnoş kalbimdeeeeee
Öyle valla be kuzu neyse yediğimiz yanımıza kar kalırIki oy fazla alsak kâr perişim
Suan oruclu değilimÇarpılacaksın
Bi ara yaparım gene evvoş napimHee sen yapmıştın
Yemesek daha iyi sankimÖyle valla be kuzu neyse yediğimiz yanımıza kar kalır
Nevooş şimdiden tarıf ayırtabılıyomuyuz ben sunu bunu yapmak ıstıyorum dıyeDeğil demedim ,ama olmayabilir
Yap yap tam zamanıBi ara yaparım gene evvoş napim
Hayır canım konu açılmadan tarif vermiyorum:)Nevooş şimdiden tarıf ayırtabılıyomuyuz ben sunu bunu yapmak ıstıyorum dıye
Ramazandayiz carpilcan
Acıldıgı gıbıde kim ilk tarıfı yazarsa o almıyor mu mesela ben bısey yazdım başkası o tarıfı alnak ıstıyor amaHayır canım konu açılmadan tarif vermiyorum:)
Ne düşünüyorsunuz acaba merviş, ben niye dusunmuyom yaaAcıldıgı gıbıde kim ilk tarıfı yazarsa o almıyor mu mesela ben bısey yazdım başkası o tarıfı alnak ıstıyor ama
Ama şimdi tarif versem haksızlık olmaz mı?İlk mesajda her pazar konu açıldığı ve tarifinn benden alındığı yazıyor:)Acıldıgı gıbıde kim ilk tarıfı yazarsa o almıyor mu mesela ben bısey yazdım başkası o tarıfı alnak ıstıyor ama
Nevo'yu tanıyın birazSosyalim neden gülüyooon bilgileıyorum şurda ASSOSyal
Evet işte şimdiden sunu bunu yapmak ıstıyorum denmez yani cunku belki baskası alacak belli degılkı nevoş dogru yani sakın tarıf ayırttırmaya kalkmayalımAma şimdi tarif versem haksızlık olmaz mı?İlk mesajda her pazar konu açıldığı ve tarifinn benden alındığı yazıyor:)
Tanıdıgıma çoook memnunum bilmemmiiNevo'yu tanıyın biraz
Tarifmi ayırttık sanki vermiyor zatenEvet işte şimdiden sunu bunu yapmak ıstıyorum denmez yani cunku belki baskası alacak belli degılkı nevoş dogru yani sakın tarıf ayırttırmaya kalkmayalım
Vermez vermez nevoş bilirTarifmi ayırttık sanki vermiyor zaten
Ne tatli meraklisiniz beeeTarifmi ayırttık sanki vermiyor zaten