- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Hanım tatlı birincisi biliyorsunkii fülüzNe tatli meraklisinizi beee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanım tatlı birincisi biliyorsunkii fülüzNe tatli meraklisinizi beee
Boş duracaklarına farklı tarifler aratsınlar:)Ne tatli meraklisiniz beee
Eeee tamamdaaa bunlari alt ettik tatli kaldiHanım tatlı birincisi biliyorsunkii fülüz
Heeeeee neymis kardesim bu cheskekBoş duracaklarına farklı tarifler aratsınlar:)
Tek chesecake yok:)
O tarz farklı bir sürü tarif var:)
Abla chesecakekin çok çeşidi varya mesela bir başlık altında birden çok tarif alınsa ve yarışsa iyi olmazmıBoş duracaklarına farklı tarifler aratsınlar:)
Ben önermem kendileri bulsunHeeeeee neymis kardesim bu cheskek
Tamam be katılmıyorum tatlıyaNe tatli meraklisiniz beee
Çok mu farklı yapmalıyız nevooşBoş duracaklarına farklı tarifler aratsınlar:)
Cheesecake olmasın nevoş bencede cok sıradanBen önermem kendileri bulsun
Belki chesecake de vermem
Kaldir onlari bacımsu kaldir yok de bitti deBen önermem kendileri bulsun
Belki chesecake de vermem
Onu düşündüm ama sizlerin dışında tatlıya katılmak isteyen çok var:)Abla chesecakekin çok çeşidi varya mesela bir başlık altında birden çok tarif alınsa ve yarışsa iyi olmazmı
O yok başkası var bilmem biliyor musunuz?Cheesecake olmasın nevoş bencede cok sıradan
Oooo my goooood bu nedir huuuOnu düşündüm ama sizlerin dışında tatlıya katılmak isteyen çok var:)
Hepside chesecake yapmak istiyor:)
Şimdi o kadar chesecake var mı?Yani en az 15 en fazla 20 diyelim:)
Bulun yapalım:)
Visneli,limonlu,cikolatali,cilekli,karemelli,tamam bunlari böl verOnu düşündüm ama sizlerin dışında tatlıya katılmak isteyen çok var:)
Oo abla çok var çeşit çok yapmak isteyen varken bence çok iyi olur sonuçta en iyisi seçilecekOnu düşündüm ama sizlerin dışında tatlıya katılmak isteyen çok var:)
Ama ben sana kivili verdim öbürüne çilekli kabul eder misin?Visneli,limonlu,cikolatali,cilekli,karemelli,tamam bunlari böl ver
Yazdım ama dogrumuO yok başkası var bilmem biliyor musunuz?
Tamam liste verin bana 20 chesecake :)Oo abla çok var çeşit çok yapmak isteyen varken bence çok iyi olur sonuçta en iyisi seçilecek
Bence haksız rekabet olur ıste o zamanAma ben sana kivili verdim öbürüne çilekli kabul eder misin?
Yani kabul edilecek mi?
Aman ben istemiyom cheskek falanAma ben sana kivili verdim öbürüne çilekli kabul eder misin?
Yani kabul edilecek mi?