- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Çok konuştukHeeee istemiyoz biz karisiyoz senle ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok konuştukHeeee istemiyoz biz karisiyoz senle ben
Biz geçen yıl yaptık yoğurt,krema,süt koyduğumuz bütün çorbalara yakıştı:)Corbaysa neyapcaz bide ovar
Tembel oluncabenim kafam rahat
Ilk önce mangoyu nerden bulcam diye düşünürüm o neydi yawİşte 20 tane çıkmaz canım:)
Yani imkansız:)
Sana mangolu kalsa yapar mısın?
Abla zaten 20 çeşit olursa kategori chesecake olmalı 4_5 çeşit alınsa yapılıp kapışılsa olur bu yarışma için söylüyorum sen dedin ya çok kişi katılacak.İşte 20 tane çıkmaz canım:)
Yani imkansız:)
Sana mangolu kalsa yapar mısın?
Eeee ne güzel işteTembel olunca
İşte aynı şartlar 20 tane çıkmaz.Ben şahsen çikolatalı ve çilekli olana oy veririm:)Abla zaten 20 çeşit olursa kategori chesecake olmalı 4_5 çeşit alınsa yapılıp kapışılsa olur bu yarışma için söylüyorum sen dedin ya çok kişi katılacak.
Karşı çıkmayacak mısın?Eeee ne güzel işte
İşte şartlar eşit olmaz:)Neden o tarz kategori yapmadığımızı açıklama istiyorum:)Ilk önce mangoyu nerden bulcam diye düşünürüm o neydi yaw
SelamSelam bacılarım
Ben senin yerinede yerim o vakit kuzuYemesek daha iyi sankim
Nevoşsun çünkü sen yaa❤İşte şartlar eşit olmaz:)Neden o tarz kategori yapmadığımızı açıklama istiyorum:)
Ben senin yerinede yerim o vakit kuzu
Sen yap abla baklavayı sen güzel yapıyorsun.İşte aynı şartlar 20 tane çıkmaz.Ben şahsen çikolatalı ve çilekli olana oy veririm:)
Ayrıca yarışma Pınar Labne tatlılar olsa olur:)Ama iftar sonrası tatlılar olunca:)Ben baklava beklerim:)Keşke biri yapsa:)
Bide çorba vardı dimiBenimde icimden çorba geciyo ama bilmiyorum
Sonra sopa yerimSen yap abla baklavayı sen güzel yapıyorsun.
Nebilim valla olur tabiyaBide çorba vardı dimi
Tembel seni bi yapmadı görek nasıl yapıyor anca gazoz iç.benim kafam rahat
Niye abla kimmiş o sopayı gösterenSonra sopa yerim