En başarılı bulduğunuz ''Sahur Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    839
  • Anket Kapalı .
Sen bana ne bakarsın
Açıkta yaş maya yoktu, dondurucuda hepsi. Kuru maya ile yoğurdum, bakalım nasıl olacak
Ekmek tarzı hamurları, yaş maya ile yaparım
Bende daha önce ekmekte kuru maya kullandım güzel oldu.

Ben bildiğin savaşıyoru hamurla ondan yani yasocum.
Mantı hamuru ya da börek hamuru olsa, savaşırım homojen bir kıvam olsun diye. Ekmek hamuru 2-3 kere yoğurulduğu için, savaşmaya gerek yok ablam

Mantı hamuru ya da börek hamuru olsa, savaşırım homojen bir kıvam olsun diye. Ekmek hamuru 2-3 kere yoğurulduğu için, savaşmaya gerek yok ablam
Ele yapışıyorya hamur savaşım onunla yani,poğacada yapsam aynı ellerim huylanıyor hemen

İlk defa kuru mayalı yapıyorum. Nasıl olursa artık
İLk ekmeğide isabelin tarifiyle yapmıştım,kuru maya vardı onu kullandım hatta resimde çekmiştim dursaydı eklerdim sildim sonra .

Ele yapışıyorya hamur savaşım onunla yani,poğacada yapsam aynı ellerim huylanıyor hemen
Ekmek hamurunu cıvık tutunca güzel oluyor ablam, pide hamuru için de geçerli. Mecburen ele yapışan kıvamda yani, eldivensiz yoğurmam o yüzden

Ekmek hamurunu cıvık tutunca güzel oluyor ablam, pide hamuru için de geçerli. Mecburen ele yapışan kıvamda yani, eldivensiz yoğurmam o yüzden
Eldivenid denedim bu sefer ona yapıştı gene sinir oldum,sorunlu olan hamur değil benim ben dalaşıyom sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…