- 8 Nisan 2017
- 56.969
- 300.169
- 698
Şirin şeyHem de nasılsadece onunla ilgileneyim istiyor
Perim yazacaktım sos az kalmış yazamadımYaaa kalbide kondurmus
Ama ama istiyorum ben onuuuuuellerine sağlık minnokummm
Ben de ,memleket havası geldi içime
Yavvv kalp yapmissinya perim yazmasanda olur kalpten anladım zaten benŞirin şeyAllah im sağlık versin güzel omur versin
Perim yazacaktım sos az kalmış yazamadım
CanımsınYavvv kalp yapmissinya perim yazmasanda olur kalpten anladım zaten ben, canını yirimyaaaa ponçik minnoook birde tabak hazırlamış banaaaa
Maşallah ya kız çocuk güzelliği kalp ben
Tipine yandıgim yaaa maşallah sana
İyi Olcam inşallahIyisin dimi minicigim
Sormayın ya sabaha karşı İstanbul'dan döndüm. Yolda bir üşüme, bir titreme, öksürük vardı zaten. Araba kullanıyom gözümün önünde ışıklar çakıyo falan. Eve bir girdim bayılcaktım nerdeyse, bi attım kendimi yatağa tüm gün yattım. Kalkacak halim yoktu. Birkaç saat önce de gidip test yaptırdım, sonuç bekliyorum. Başıma gelmeyen kalmadı anlayacağınızAynen ya yok ortadaMisafiri var sanki
Bende iyiyim çok şükür minigim, rabbim iyilik sağlık versin inş. Hep çok iyi ol minicikimİyi Olcam inşallahşükür bu güne sen nasılsın
Geçmiş olsun canım inşallah negatifizdirSormayın ya sabaha karşı İstanbul'dan döndüm. Yolda bir üşüme, bir titreme, öksürük vardı zaten. Araba kullanıyom gözümün önünde ışıklar çakıyo falan. Eve bir girdim bayılcaktım nerdeyse, bi attım kendimi yatağa tüm gün yattım. Kalkacak halim yoktu. Birkaç saat önce de gidip test yaptırdım, sonuç bekliyorum. Başıma gelmeyen kalmadı anlayacağınız
Çok geçmiş olsun inşaallah bir şey yokturSormayın ya sabaha karşı İstanbul'dan döndüm. Yolda bir üşüme, bir titreme, öksürük vardı zaten. Araba kullanıyom gözümün önünde ışıklar çakıyo falan. Eve bir girdim bayılcaktım nerdeyse, bi attım kendimi yatağa tüm gün yattım. Kalkacak halim yoktu. Birkaç saat önce de gidip test yaptırdım, sonuç bekliyorum. Başıma gelmeyen kalmadı anlayacağınız
Ayyy ınş negatif cikar kankam, çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine ❤ ne zaman çıkar? Bizede yazSormayın ya sabaha karşı İstanbul'dan döndüm. Yolda bir üşüme, bir titreme, öksürük vardı zaten. Araba kullanıyom gözümün önünde ışıklar çakıyo falan. Eve bir girdim bayılcaktım nerdeyse, bi attım kendimi yatağa tüm gün yattım. Kalkacak halim yoktu. Birkaç saat önce de gidip test yaptırdım, sonuç bekliyorum. Başıma gelmeyen kalmadı anlayacağınız
Gelmeyin diyorum biz kukrimle takilicaz
Geçmiş olsun canım inşallah negatifizdir
Sağolun inşallah yoktur. Annemle babam da aynı hep birlikte gittik teste. İstanbul'daki yengemde öyleymiş. Bilmiyorum artık ne çıkacak.Çok geçmiş olsun inşaallah bir şey yoktur
Tam 12 demiştik hemen geldim bakGelmeyin diyorum biz kukrimle takilicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?