- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Bende varda ablaminki gibi olmadı yada yapamadım . Uygulaması falan varsa indir arastirda kuzum.sagolsun benimkinleri nevos abla yaptıAbla bende yok sanırım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende varda ablaminki gibi olmadı yada yapamadım . Uygulaması falan varsa indir arastirda kuzum.sagolsun benimkinleri nevos abla yaptıAbla bende yok sanırım ya
Amin inşallah hemşom çok mutluyum hemşom olduğu için30 ne güzel yaş ya,tadını çıkar canım Allah hayırlı zamanda, gönlüne göre versin canım
İşte bilsem indirecem perim bilmiyorumBende varda ablaminki gibi olmadı yada yapamadım . Uygulaması falan varsa indir arastirda kuzum.sagolsun benimkinleri nevos abla yaptı
Dile bak yaaOlmuyor diye hava atıyorsun ya noldu
Bademlen cevizi daha çoh severim alırım bir tabakFıstığım yoktu pistikten sonra üzerine tarçın üstüne badem ceviz kırdım koydum cohzel oldu
Ben de ,memleket havası geldi içimeAmin inşallah hemşom çok mutluyum hemşom olduğu için
Versem mi kiDile bak yaa
Bademlen cevizi daha çoh severim alırım bir tabak
Bulursam uygulama falan atarım ben sana kuzum araştırmak lazim.İşte bilsem indirecem perim bilmiyorum
NasılsınBen de ,memleket havası geldi içime
Göz hakkı azcikVersem mi ki
Sağol perim güzel bir özellikBulursam uygulama falan atarım ben sana kuzum araştırmak lazim.
Çekimlerin iyi seninAbla bende yok sanırım ya
CiceeemAy evet ya kuzu vallahi resmi bir üst seviyeye taşıyor meret resmenSağol perim güzel bir özellik
Teşekkür ederim ablacım yarın tarifimi yapıcam kısmet olursa dedim az kurcalıym yokmuş meğer güneş varsa yeterÇekimlerin iyi senin
Göz hakkı azcik
İşin rast gitsin canımTeşekkür ederim ablacım yarın tarifimi yapıcam kısmet olursa dedim az kurcalıym yokmuş meğer güneş varsa yeter
Sağol canım, sen nasılsın pek girmiyorsun bu aralar, ben de yazmaya pek fırsat bulamıyorum ara ara girip okuyorum ufaklık elimde telefonu görünce bırak benimle ilgilen diye bağırmaya başlıyorNasılsın
Canı sagolsun ufakligin ilgi istyor demek şükür iyiyim canımSağol canım, sen nasılsın pek girmiyorsun bu aralar, ben de yazmaya pek fırsat bulamıyorum ara ara girip okuyorum ufaklık elimde telefonu görünce bırak benimle ilgilen diye bağırmaya başlıyor
Yaaa kalbide kondurmus
Hem de nasıl sadece onunla ilgileneyim istiyorCanı sagolsun ufakligin ilgi istyor demek şükür iyiyim canım
İnşallah ablacımİşin rast gitsin canım