- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Iki buçuk erken daha gec kalk kukriskomHakkaten öyle sosyalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iki buçuk erken daha gec kalk kukriskomHakkaten öyle sosyalim
Tam beni anlatıyorYine yangınlar yine ben
Biliyom ararBeni arar
Ne kadar oldu başlayalı evvoşum garanti verdiler miTam beni anlatıyor
Gerçi yeni eve geçtiğinden bri sesini pek duyamadımBiliyom arar
İşte kendine dikkat et canım:)Covid çıkarsan oruç falan sakın tutmaya çalışma,yani tutuyorsan:/Beslenmene dikkat et.Allah'a emanet olun.Aynen abla İstanbul covid kaynıyor zaten, olabiliriz. Bitki çayı içiyorum, limon içiyorum, zencefil bal karışımı hepsini yapıyorum. Bir işe yararlar herhalde
Hayat hiç âdil değilGerçi yeni eve geçtiğinden bri sesini pek duyamadım
Aa yok konuştuk ben aramıştım bir şey danışmak için en son
Konuştuk canım ama çok oldu sanki:)Gerçi yeni eve geçtiğinden bri sesini pek duyamadım
Aa yok konuştuk ben aramıştım bir şey danışmak için en son
Arama servisimiyim benBiliyom arar
Evet evet kırtasiye için konuşmuştuk en son canım :)Konuştuk canım ama çok oldu sanki:)
Fırsat olmuyor:/
Sağol ablacımİşte kendine dikkat et canım:)Covid çıkarsan oruç falan sakın tutmaya çalışma,yani tutuyorsan:/Beslenmene dikkat et.Allah'a emanet olun.
Öyleymiş evet sen dedin ben demedim nevoşArama servisimiyim ben
Bende öyle hatırladım ama öyleyse çok olmuş aşkomEvet evet kırtasiye için konuşmuştuk en son canım :)
Zencefil iç kuzucugummSağol ablacım
Yok canım öyle demeHayat hiç âdil değil
Ciddiye almayın canımÖyleymiş evet sen dedin ben demedim nevoş
Kardeşimsin benim
He he ondan sonra işte kırtasiye işi için de konuştuk aşkoBende öyle hatırladım ama öyleyse çok olmuş aşkom
Ben şey hatırlıyorum.Bir şeye canın sıkılmıştı konuşmuştuk:)
Ağustos gibi falandı:)
Ne bulursam yiyip içiyom kanka, içim dışım bitkisel şeyler olduZencefil iç kuzucugumm