- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Allah bağışlasın canimMaşallah maşallah benim kızçemle yaşıt bu fıstık da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bağışlasın canimMaşallah maşallah benim kızçemle yaşıt bu fıstık da
Öğretmenim seni merak ediyoruz(m)Maşallah maşallah benim kızçemle yaşıt bu fıstık da
Ozaman tarın sarjın doluncaŞarjım az
Ben de sizi merak ediyorumÖğretmenim seni merak ediyoruz(m)
Sağolasın canım seninkileri deAllah bağışlasın canim
Vallahi bişey tikinmiyorum şuan ama bak sen deyince bir migdem kazındıBlue_Peri nerdesin yine neler tikiniyon doymadın mi daha he
Çayın uanina kesin tost bastınEki Görüntüle 2824672 herkese benden çay
Şükür iyi diyelim iyi olsun ağrılar geçmedi benimle yaşıyorlar halaVallahi bişey tikinmiyorum şuan ama bak sen deyince bir migdem kazındı
Napiyon minnooook nasıl oldun
Yohyiaaaaa mayalı ebbek yaptım bugün yağlayıp yiyecegummmÇayın uanina kesin tost bastın
Maşallah ye ye lop lop et olsun can simidi olsunYohyiaaaaa mayalı ebbek yaptım bugün yağlayıp yiyecegummm
Yaaaa döverim baaak o ağrıları cıss yaparim onlaraŞükür iyi diyelim iyi olsun ağrılar geçmedi benimle yaşıyorlar hala
Ben dedim zaten tost falan yiyordur diye içime dogmus demekki
Bende irmik helvası var vereyim mi
Okadarda deeeelMaşallah ye ye lop lop et olsun can simidi olsun
Abla bende yok sanırım yaYok canım telefonun özelliği
Çok da küçük sayılmam 30 oldum bu sene bebek için uğraşıyoruz biz de36 en fazla 30 görünümlü 36 diyebiliriz 2 kızan var bende, biri 8 yaşında, biri 2 sen kaç yaşındasın , küçüksündür sen benden
Olmuyor diye hava atıyorsun ya nolduOkadarda deeeel
Fıstığım yoktu pistikten sonra üzerine tarçın üstüne badem ceviz kırdım koydum cohzel olduYaaaa döverim baaak o ağrıları cıss yaparim onlara
Olaaaaar fıstık ceviz koydun mu içine yoksam yimem
Kalsın o zaman ☹Ben biliyorum bitter çikolata yerken yapmışsın
Ben varım ama sokağa çıkma yasağı var, nasıl gidicez o saatlere Uyarak?
30 ne güzel yaş ya,tadını çıkar canım Allah hayırlı zamanda, gönlüne göre versin canımÇok da küçük sayılmam 30 oldum bu sene bebek için uğraşıyoruz biz de