İnşallah kanka sağol. Sabaha falan çıkar herhalde, yazarım.Ayyy ınş negatif cikar kankam, çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine ❤ ne zaman çıkar? Bizede yaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kanka sağol. Sabaha falan çıkar herhalde, yazarım.Ayyy ınş negatif cikar kankam, çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine ❤ ne zaman çıkar? Bizede yaz
Korkutmak istemem ama covid olma ihtimali yüksekTemasta bulunma kimse ile ve kendini korumaya al:)Sağolun inşallah yoktur. Annemle babam da aynı hep birlikte gittik teste. İstanbul'daki yengemde öyleymiş. Bilmiyorum artık ne çıkacak.
Iyi yapmışsın morumun kadınıTam 12 demiştik hemen geldim bak
Uykum var aslında ama uyursam uyuya kalırım diye korkuyorum sosyalimIyi yapmışsın morumun kadını
Geçmiş olsun inş , negatif çıkarSormayın ya sabaha karşı İstanbul'dan döndüm. Yolda bir üşüme, bir titreme, öksürük vardı zaten. Araba kullanıyom gözümün önünde ışıklar çakıyo falan. Eve bir girdim bayılcaktım nerdeyse, bi attım kendimi yatağa tüm gün yattım. Kalkacak halim yoktu. Birkaç saat önce de gidip test yaptırdım, sonuç bekliyorum. Başıma gelmeyen kalmadı anlayacağınız
Geçmiş olsun canım inşallah negatiftirSormayın ya sabaha karşı İstanbul'dan döndüm. Yolda bir üşüme, bir titreme, öksürük vardı zaten. Araba kullanıyom gözümün önünde ışıklar çakıyo falan. Eve bir girdim bayılcaktım nerdeyse, bi attım kendimi yatağa tüm gün yattım. Kalkacak halim yoktu. Birkaç saat önce de gidip test yaptırdım, sonuç bekliyorum. Başıma gelmeyen kalmadı anlayacağınız
Saatin kursan kalkamaz mısın?Uykum var aslında ama uyursam uyuya kalırım diye korkuyorum sosyalim
Aynı ben bende ya uyursam kalırsam diyorum bu ikilem çok fenaa kukriskomUykum var aslında ama uyursam uyuya kalırım diye korkuyorum sosyalim
Yangın geçti mi evvoş
Ben sizi arayayım ben oturuyorumAynı ben bende ya uyursam kalırsam diyorum bu ikilem çok fenaa kukriskom
Uyuyayım dimi kalkarım herhlade ya 2 saat de olsa uyuyayım bari iki buçukta kalksam yeterSaatin kursan kalkamaz mısın?
Geçti geçti sosyalim çok olduYangın geçti mi evvoş
Aynen abla İstanbul covid kaynıyor zaten, olabiliriz. Bitki çayı içiyorum, limon içiyorum, zencefil bal karışımı hepsini yapıyorum. Bir işe yararlar herhaldeKorkutmak istemem ama covid olma ihtimali yüksekTemasta bulunma kimse ile ve kendini korumaya al:)
Bitkisel bir şeyler iç:)
Limon,zencefil,zerdeçal falan:)Ihlamur varsa ıhlamur iç:)
Sen beni aramazsın ki nevoşBen sizi arayayım ben oturuyorum
Hakkaten öyle sosyalimAynı ben bende ya uyursam kalırsam diyorum bu ikilem çok fenaa kukriskom
Yine yangınlar yine benGeçti geçti sosyalim çok oldu
Aynen yat aşkom:)Uyuyayım dimi kalkarım herhlade ya 2 saat de olsa uyuyayım bari iki buçukta kalksam yeter
Beni ararSen beni aramazsın ki nevoş
İnşallah, teşekkürlerGeçmiş olsun inş , negatif çıkar