Peynirle aynı fiyat ciddenİyi akşamlar
Etli, kıymalı tarifler genelde Kurban Bayramı sonrası olurdu. Bu sefer farklı oldu. Gerçi sadece et mi pahalı. Peynir aldım etle yarışıyor fiyatıEşim çamaşır deterjanı almış etten pahalı
TAmam canımmYok canım gitmedim yarın kendi doktoruma gidicem
Süt pahalandı normal. Sütçü nün her gelmesine pahalanmış oluyor nerdeysePeynirle aynı fiyat cidden
Annemler yazın abime geldiler. Orada hiç peynir yiyemediklerini söylediler.Süt pahalandı normal. Sütçü nün her gelmesine pahalanmış oluyor nerdeyse
Çoğu peynir den peynir tadı da alınmıyor, yavan geliyor tadı.
En iyisi ev yapımı peynir. Köylerde yapanlardan satın almak. Çocuklar alışmışlar marketten alınan peynire, yemek istemiyorlarAnnemler yazın abime geldiler. Orada hiç peynir yiyemediklerini söylediler.
Biz yine burada çeşit çeşit güzel peynir buluyoruz
Ama en az 100 lira 120-140-150-160 değişiyor fiyatları
Sütte şimdilik piyasaya göre uygun. Ama aylık 500 ü buluyor
Tereyağında çok pahalandı
Biz o tarz alıyoruz genelde canımEn iyisi ev yapımı peynir. Köylerde yapanlardan satın almak. Çocuklar alışmışlar marketten alınan peynire, yemek istemiyorlar
Sen katıl ikizim,ben hiç bir şeye yetişemiyorumKatıl sen de
O yarışmalara katılamıyorSen katıl ikizim,ben hiç bir şeye yetişemiyorum
14 gün kaldı ben daha yeni başladım çalışmaya o da çalışmak denirse ikisi bir yandan çekiştiriyorFinallere daha çok var sende yapsana
Bilmem miO yarışmalara katılamıyor
Kendisi bizim etiketci başımız olur
Aaa az kalmış14 gün kaldı ben daha yeni başladım çalışmaya o da çalışmak denirse ikisi bir yandan çekiştiriyor
Anca gülmekten katılırım ikizimSen katıl ikizim,ben hiç bir şeye yetişemiyorum
Aşko katılsan buralar yıkılırAnca gülmekten katılırım ikizim
Anca gülmekten katılırım ikizim
Amin,Allah razı olsunAaa az kalmışAllah kolaylık versin canım
Onun konumu başkaKeşke yapsa da yıksa