- 24 Eylül 2018
- 97.126
- 292.367
Aşko,etiket işi daha cazip hem bu kızlar beni çiğ çiğ yerAşko katılsan buralar yıkılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşko,etiket işi daha cazip hem bu kızlar beni çiğ çiğ yerAşko katılsan buralar yıkılır
Aynen aşkom bizi yer bunlarAşko,etiket işi daha cazip hem bu kızlar beni çiğ çiğ yer
İkisini birden idare ederdi aslındaAynen onu aksatamaz
Aynen aşkom bizi yer bunlar
Nerde bende o enerjiİkisini birden idare ederdi aslında
Nasıl oldun jennamNerde bende o enerji
Yormayalımİkisini birden idare ederdi aslında
Artık ateşim pek çıkmıyor geceleri Ama öksürük hala var ,o da kolay geçmiyormuş Sen nasılsın canım?Nasıl oldun jennam
Tabi canım dinlensin. Yormasın kendiniYormayalım
AşkooomYormayalım
Tabi canım dinlensin. Yormasın kendini
Bende iyiyim şükür. Ortalıkta domuz gribi varmış dikkat etmek lazım. Bunla geçmiş olsun canım benimArtık ateşim pek çıkmıyor geceleri Ama öksürük hala var ,o da kolay geçmiyormuş Sen nasılsın canım?
Aşkom nasıl oldun öksürük geçti miAşkooom
Allah iyilik versin canım Aman ,bir o eksik başımızdaBende iyiyim şükür. Ortalıkta domuz gribi varmış dikkat etmek lazım. Bunla geçmiş olsun canım benim
Allah korusunBende iyiyim şükür. Ortalıkta domuz gribi varmış dikkat etmek lazım. Bunla geçmiş olsun canım benim
Çok şükür aşkom, sen nasılsın? yok,geçmedi halaAşkom nasıl oldun öksürük geçti mi
Allah iyilik versin canım Aman ,bir o eksik başımızda
Amin canlar. Ablamlar ailecek olmuş. Semptomlar aynı. Öksürük ve düşmeyen ateş Sınıf kapatılmışAllah korusun
İyiyim aşkom sağ olÇok şükür aşkom, sen nasılsın? yok,geçmedi hala
Aynen bende duydum çok ağır geçiyormuşAmin canlar. Ablamlar ailecek olmuş. Semptomlar aynı. Öksürük ve düşmeyen ateş Sınıf kapatılmış