Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
C A N O kullanıyor. Benim yok ama kullanan arkadaşlarım çok memnun
Ben xiamio airfryer aldım. Gayet memnunum canım.C A N O askom beni aydinlat litfen ya internetten yorumlara baktim arada kaldim, kimi pisirmiyor tatsiz gereksiz demis, kimi bayilmis. Guvendigim birilerinden yorum almam lazim
Aa iki katmi varmis icinde gormedim hic, Philips icin butcem yok zaten seçeneklerimde yok kendisi yorumlarda pişirmiyor lezzetsiz yazmislar ondan korktum ama sen içime su serptin suanBen xiamio airfryer aldım. Gayet memnunum canım.
Kızartmaları gayet güzel yapıyor. Tavuk da aynı şekilde mangal tadında yapıyor. 2 katlı olması avantaj. Hem tepsiye diziyorsun, hemde üstüne ızgarası var onu koyup diziyorsun aynı anda hepsi pişiyor.
Karışık kızartma da yapıyorsun. Köfte de gayet iyi oluyor.
Sebze de közlüyorum. Kestane de pişiriyorum. Buzlukta sakladığım poğaça börek olsun 5 dakika da ısıtıyorum tazeden farksız oluyor
Philips e göre büyük değil tabi içine tepsi kek kalıbı sığmaz fakat ona göre küçük bir kap alınabilir. Mufin kalıpları da alınıp yapılabilir
Ben gayet memnunum. 12 bin vermeye hiç gerek yok
Alakası yok hergün kullanıyorum. Gayet iyi pişiriyor. Evet ızgarası tepsisi var içinde. Ayarları da var tam, yarım. Tek kat çift kat gibi ona göre ayarlıyorsun. Wifi özelliği de varAa iki katmi varmis icinde gormedim hic, Philips icin butcem yok zaten seçeneklerimde yok kendisi yorumlarda pişirmiyor lezzetsiz yazmislar ondan korktum ama sen içime su serptin suan
Seni sıkmadan bir sey daha sorayim, temizlik kolaymiAlakası yok hergün kullanıyorum. Gayet iyi pişiriyor. Evet ızgarası tepsisi var içinde. Ayarları da var tam, yarım. Tek kat çift kat gibi ona göre ayarlıyorsun. Wifi özelliği de var
Temizliği oldukça kolay. Sepetini elde yada makinede yıkıyorsun. İçini de sabunlu bezle her kullanımdan sonra siliyorum.Seni sıkmadan bir sey daha sorayim, temizlik kolaymi
Ayy cok sagol canim cok yardimci oldunTemizliği oldukça kolay. Sepetini elde yada makinede yıkıyorsun. İçini de sabunlu bezle her kullanımdan sonra siliyorum.
Rica ederim canımAyy cok sagol canim cok yardimci oldun
Sağol ablacımGeçmiş olsun canım benim
Naptin kuzu gittin mi dr aSağol ablacım
Hani köfteNaptin kuzu gittin mi dr a
En kısa zamanda inş nevoşumHani köfte
Katıl sen deNevoş, varsa bir porsiyon ver. Finallere çalışıyorum bebelerime köfte yapamadım Nevreste
Yok bebeyim gitmedimNaptin kuzu gittin mi dr a
Finallere daha çok var sende yapsanaNevoş, varsa bir porsiyon ver. Finallere çalışıyorum bebelerime köfte yapamadım Nevreste