- 24 Eylül 2018
- 97.111
- 292.328
UtanirimŞekerparem koydum adını artık cenna kuşum buradan oyle seslenıldıgınde sana, bil ki ori seslenmiştir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
UtanirimŞekerparem koydum adını artık cenna kuşum buradan oyle seslenıldıgınde sana, bil ki ori seslenmiştir
Evet cancağızım, bir süredir yapıştı yakamaTopiğin geçmişini okuyamadığım için hastalığını bilmiyorum cancağzım, üşüttün mü?
Herkes diyette burada Pari’m.Herkes zengin burda ayşocum bi bizde airfry yok
Çocuklar için geçerliymiş ama büyükler de bence uygulamalı, bu geçmeyen gripte iyileşene kadar tavuk tüketmemek lazımmış Cancağzım.Evet cancağızım, bir süredir yapıştı yakama
İlk defa duydum,sebebi neymiş ki cancağızımÇocuklar için geçerliymiş ama büyükler de bence uygulamalı, bu geçmeyen gripte iyileşene kadar tavuk tüketmemek lazımmış Cancağzım.
Noo noo öyle utanmak fln yok cenna kuş
Maşallah cidden her eve lazım icat kızartmaya soon ben yarısmada yasak dıye kullanmadımHerkes diyette burada Pari’m.
1 senede maliyetini çıkardım diyebilirim.
Bilmiyorum Cancağzım. Dün yeğeni hastaneye kaldırdık, ateşi düşmüyordu ilaç kullanmasına rağmen. Çocuk doktoru direkt tavuk yemesin iyileşene kadar dedi.İlk defa duydum,sebebi neymiş ki cancağızım
Benim içün geçerli değil o yassahMaşallah cidden her eve lazım icat kızartmaya soon ben yarısmada yasak dıye kullanmadım
Yaaa ,çok geçmiş olsun cancağızım, dikkat edelimBilmiyorum Cancağzım. Dün yeğeni hastaneye kaldırdık, ateşi düşmüyordu ilaç kullanmasına rağmen. Çocuk doktoru direkt tavuk yemesin iyileşene kadar dedi.
Ortalıkta yine kuş gribi, gribi falan kol geziyormuş.
O hamaratlıkla ben mı fasille olayım sen olcam tabi yasocanBenim içün geçerli değil o yassah
Fasilleden yarışıyorum
Edelim Cancağzım, çok süründürüyor yoksa.Yaaa ,çok geçmiş olsun cancağızım, dikkat edelim
Şifa olsun bebişim iyi yapmışsınBugün C vitamininin dibine vurdum bebişim, sanki iyi gibiyim
Sağol bebişimmmŞifa olsun bebişim iyi yapmışsın
Evet ,hele ateş, o kadar yoruyor kiEdelim Cancağzım, çok süründürüyor yoksa.
45 dk bekle ,hayırlı sabahlar olsun aşkomHayırlı akşamlar mı desem hayırlı geceler mi
Hayırlı akşamlar aşkom nasılsın45 dk bekle ,hayırlı sabahlar olsun aşkom
Bunların sonrası çişi tutturmayan öksürük CancağzımEvet ,hele ateş, o kadar yoruyor ki