Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde bu milletyaksamlarimi da alıp gidiyorum
Üffff ,kestane kebap partisi yapıyorlar sanırım bebisim,bizsizNerde bu millet
Hepsi anlaşıp bizi ekmişler miÜffff ,kestane kebap partisi yapıyorlar sanırım bebisim,bizsiz
Hepsi anlaşıp bizi ekmişler mi
Topiğin kapısını kilitleyelim de geri gelemesinlerBence öyle
Zaten tek gelen biziz ,baksanaTopiğin kapısını kilitleyelim de geri gelemesinler
Zaten tek gelen biziz ,baksana
Topiğin kapısını kilitleyelim de geri gelemesinler
Sen nasıl oldun bebişim, iyileştin mi?Zaten tek gelen biziz ,baksana
Gel bebeyim malzemeleri de vereyim benim evde pişir. Hem balkonun ışığı da iyi, sunum ve çekimi de yaparsın, oturur beraber yerizköfte yapacak bir airfryerım bile yok. sonra alsem neden yarışmalara katılmıyor diyorsunuz. olsa bi airfryerım ben de kulvarda yarışırdım yasminsay ödünç yollarsa airfryerını bi dahaki yarışmada ben de varım
CancağızımHayırlı geceler ahali
Herkes zengin burda ayşocum bi bizde airfry yokköfte yapacak bir airfryerım bile yok. sonra alsem neden yarışmalara katılmıyor diyorsunuz. olsa bi airfryerım ben de kulvarda yarışırdım yasminsay ödünç yollarsa airfryerını bi dahaki yarışmada ben de varım
Bugün C vitamininin dibine vurdum bebişim, sanki iyi gibiyimSen nasıl oldun bebişim, iyileştin mi?
Şekerparem koydum adını artık cenna kuşum buradan oyle seslenıldıgınde sana, bil ki ori seslenmiştirCancağızım
Topiğin geçmişini okuyamadığım için hastalığını bilmiyorum cancağzım, üşüttün mü?Cancağızım
Evet cancağızım, ateş, öksürük surundurdu kac gündürHasta mısın Cancağzım? Jenna16