- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Öksürük çok zor yaGörünce aklıma geldinBende en son ağır hastalandığımda çok öksürmüştüm. Ne görsem deniyordumDeneyeyim aşkom sağol,dün gece boğuluyorum sandim uyku arası
Çabucak gitsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öksürük çok zor yaGörünce aklıma geldinBende en son ağır hastalandığımda çok öksürmüştüm. Ne görsem deniyordumDeneyeyim aşkom sağol,dün gece boğuluyorum sandim uyku arası
O ikizlere özgü olabilir canımBence kız bebeklerde lekelenme kanama cok oluyor, benımde 17. Haftama kadar lekelenmem devam etmişti hatta 3 kezde ciddi kanamam olmuştu çok endişe verici zamanlar
Amin aşkom, nefes alamadım resmen, sabah hemen alıp deneyeyimÖksürük çok zor yaGörünce aklıma geldinBende en son ağır hastalandığımda çok öksürmüştüm. Ne görsem deniyordum
Çabucak gitsin inşallah
Şifa olsunAmin aşkom, nefes alamadım resmen, sabah hemen alıp deneyeyim
Amin canımın içiŞifa olsun
inşallah nevoşO ikizlere özgü olabilir canım
Ben iki aylıkken falan 10 günden fazla süren ciddi kanama yaşamıştım.
Ama lekelenmeyi oğlumda yine yaşadım Hatta bir arkadaşım erkek çocuklarda genelde lelelenme olur bu kesin erkek demişti
Bence kişiden kişiye değişiyor.
Sağlıkla gelsin ama biz bir prenses daha istiyoruz
Sağolasin balım
günaydın adaşımGünaydın
Yaptın rahatladın tabi köfteyigünaydın adaşım
aynen adaşım keyfim tıkırındaaYaptın rahatladın tabi köfteyi
Çok şükür elticim, daha iyi. Sabah çıkardık, günlük iğneleri var.yasminsay elticim ufaklık nasıl oldu
Rabbim şifa versin elticimÇok şükür elticim, daha iyi. Sabah çıkardık, günlük iğneleri var.
Banlanmışsın ama hayırlı olsun margırıt, sağlıkla gelsinHala az az var. Kontrolde bakalım ne diyecek
Amin elticim, sağ olasınRabbim şifa versin elticim