- 24 Eylül 2018
- 97.112
- 292.329
Çok şükür aşkom, iyi gibiyim,sen nasılsın?Hayırlı akşamlar aşkom nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür aşkom, iyi gibiyim,sen nasılsın?Hayırlı akşamlar aşkom nasılsın
Hayırlı geceler elticimHayırlı akşamlar mı desem hayırlı geceler mi
Ay ,o çok fena Amin cancağızım, çok sağolBunların sonrası çişi tutturmayan öksürük Cancağzım
Geçmişler olsun, tez zamanda iyileş inşallah
Mesane pediAy ,o çok fena Amin cancağızım, çok sağol
İyiyim aşkom sağ ol Ben bugün hep dışarıdaydımSabah başka yerde akşam başka yerdeÇok şükür aşkom, iyi gibiyim,sen nasılsın?
Nasılsın elticimHayırlı geceler elticim
Lazım olmaz insallasıMesane pedi
Her zamanki gibi yorgun elticim, kahvemi içip yatağa geçmeyi planlıyorum.Nasılsın elticim
Sefan olsun aşkom Mandalinali tarifini denedim,biraz daha iyi gibiyim sankiİyiyim aşkom sağ ol Ben bugün hep dışarıdaydımSabah başka yerde akşam başka yerde
Hastalığın ne durumda
Vallahi Antep dönüşü hastalanıp, iyileşme evresine geçince bana lazım oldu Cancağzım.Lazım olmaz insallası
Allah kolaylık versinHer zamanki gibi yorgun elticim, kahvemi içip yatağa geçmeyi planlıyorum.
Sen nasılsın?
Çok aminVallahi Antep dönüşü hastalanıp, iyileşme evresine geçince bana lazım oldu Cancağzım.
İnşallah sana lazım olmaz.
Ohhh çok güzel şifa olsun aşkomaSefan olsun aşkom Mandalinali tarifini denedim,biraz daha iyi gibiyim sanki
Sağol aşkom benimOhhh çok güzel şifa olsun aşkoma
Allah hepimizin yardımcısı olsun elticimAllah kolaylık versin
İyiyim çok şükür Daha doğrusu bu hayatta her şeye rağmen iyi olmaya çabalıyoruz
O zaman tekrar yapBiz bazen bir defa yapıyoruz sonra işe yaramadı diye devam etmiyoruz. Bu tür kürleri en az bir hafta yapmak lazımSağol aşkom benim
Yarın bize ne getirecek bilmiyoruzBunu siz bizzat yaşadınızRabbim dermansız dert vermesinAllah hepimizin yardımcısı olsun elticim
İmtihan dünyası, her şey bizim için.♀
Yapacağım aşkom, çok sağol sen de,vesile oldunO zaman tekrar yapBiz bazen bir defa yapıyoruz sonra işe yaramadı diye devam etmiyoruz. Bu tür kürleri en az bir hafta yapmak lazım
Oraya kadar gelirsem hazır pişirilmişe gelirim yasoGel bebeyim malzemeleri de vereyim benim evde pişir. Hem balkonun ışığı da iyi, sunum ve çekimi de yaparsın, oturur beraber yeriz
Nasıl fikir, yine süperim
Ben robot süpürgeyi daha yeni alabildim, bu level beni bi 2 sene götürürHerkes zengin burda ayşocum bi bizde airfry yok
İnşallah aşkomYapacağım aşkom, çok sağol sen de,vesile oldun