- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Bana göre de oklava kolay geliyor. Özellikle de büyük yufka tarzı açıyorsamOklavamın yerini unuttum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana göre de oklava kolay geliyor. Özellikle de büyük yufka tarzı açıyorsamOklavamın yerini unuttum
EstağfurullahYaparsın bence boynuz kulağı geçti
Merdane ile daha mı kolayOklavamın yerini unuttum
Sende hangisi mevcutMerdane ile daha mı kolay
Bir merdanem bir oklavam var ya, bi işe yaradıkları yokSende hangisi mevcut
El alışkanlığı demekBana göre de oklava kolay geliyor. Özellikle de büyük yufka tarzı açıyorsam
Bence öyle Ben her şeyi merdane ile açarım. Su böreği, baklava, mantı, gözlemeMerdane ile daha mı kolay
Yazık günah küsmüşlerdirBir merdanem bir oklavam var ya, bi işe yaradıkları yok
O zaten mükemmel ki istese hepsini yapar
Sen nevoşu dinle. Merdane ile başla. Oklava sıkıntı çıkarabilir yeni başladığın için Duruma göre oklavaya yönelirsinBir merdanem bir oklavam var ya, bi işe yaradıkları yok
Ben mii
Bakalım kim bilir ne zaman yaparımO zaten mükemmel ki istese hepsini yapar
Sen nevoşu dinle. Merdane ile başla. Oklava sıkıntı çıkarabilir yeni başladığın için Duruma göre oklavaya yönelirsin
Midem bulanıyor bu ara mecbur kalmadıkça mutfağa girmiyorum.Tarife göre birine yaptırsan yada yapsan mı
İlk 3 ay oluyor öyle.Midem bulanıyor bu ara mecbur kalmadıkça mutfağa girmiyorum.
YarınBakalım kim bilir ne zaman yaparım
Oğlun da böyle miydi?Midem bulanıyor bu ara mecbur kalmadıkça mutfağa girmiyorum.
Aynen yapar sonra bizi beğenmezO zaten mükemmel ki istese hepsini yapar
Sen nevoşu dinle. Merdane ile başla. Oklava sıkıntı çıkarabilir yeni başladığın için Duruma göre oklavaya yönelirsin
Abinin parası çok galiba
Bir sürü iş var ertelediğim, enerji bulursam önce onları yaparım